Την ώρα που οι Αρχές ψάχνουν τα πάντα γύρω από τους λογαριασμούς της Εύας Καϊλή, ενδιαφέρον παρουσιάζει η αγορά της κατοικίας της στο Παλαιό Ψυχικό.

 Η ευρωβουλευτής αγόρασε ρετιρέ 169 τετραγωνικών μέτρων στην οδό Γιασεμιών, σε απόσταση μόλις 100 μέτρων από την πρεσβεία του Κατάρ.

 Η πρεσβεία βρίσκεται ακριβώς στην απέναντι πλευρά του δρόμου, επί της οδού Περικλέους, στο απέναντι ρεύμα της Κηφισίας.

 Το σπίτι της Καϊλή έχει και εσωτερική σκάλα, που από τον 3ο όροφο οδηγεί στον 4ο, ενώ εντύπωση προκαλεί η τιμή που το αγόρασε.

 Σύμφωνα με τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα, η Εύα Καϊλή αγόρασε το σπίτι στη τιμή των 260.000 ευρώ, την ώρα που ο πρόεδρος του Συλλόγου Μεσιτών Αττικής αναφέρει πως το 2019, που έγινε η αγορά, η τιμή ήταν σχεδόν τριπλάσια!

 «Ενα ακίνητο στη συγκεκριμένη περιοχή, σε υψηλό όροφο, με επιφάνεια 169 τετραγωνικά μέτρα, κατασκευής του 2007, κατά την αγορά του το 2019 η αξία του θα ήταν γύρω στις 700.000 ευρώ», είπε στον ΑΝΤ1 ο Λευτέρης Ποταμιανός.

 Σύμφωνα με το κανάλι, αλλά και τον Alpha, ένοικοι της πολυκατοικίας είπαν πως κατά την αγορά της μεζονέτας γίνονταν επί 11 μήνες εργασίες, όπου ξηλώθηκαν τα πάντα, μέχρι και τα πατώματα.

 Η αξία του σπιτιού πλέον φέρεται να ξεπερνά τις 900.000 ευρώ. Όπως ανέφερε ο Alpha, στο διαμέρισμα έμενε η μητέρα της Εύας Καϊλή, μέχρι την ημέρα που ξέσπασε το σκάνδαλο με το Κατάρ.