Συνελήφθη χθες ο περιβόητος «Μιχάλης» που είχε αναφέρει σε μία από τις καταθέσεις της η 12χρονη.

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται πλέον ο περιβόητος Μ.Ι., που συνελήφθη όχι μόνο για ασέλγεια, αλλά και για μαστροπεία σε βάρος του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Πατέρας ενός 5χρονου κοριτσιού και ναυτικός στο επάγγελμα. Όπως αποκάλυψε το LIVE NEWS, το πραγματικό του όνομα ήταν Μανώλης και όχι Μιχάλης, όπως συστηνόταν στα σόσιαλ μίντια.

 «Αν θυμάσαι, είχε στο Facebook το όνομα Μιχάλης Ιωάννου. Είναι άλλο το όνομά του, είναι Μανώλης το μικρό του όνομα, είναι 57 ετών, συνταξιούχος ναυτικός, πατέρας ενός πεντάχρονου κοριτσιού», αποκάλυψε χθες στο Live News ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος.

 Ο 57χρονος που συνεργαζόταν στενά με τον Ηλία Μίχο, για να κλείνουν ραντεβού στο 12χρονο κορίτσι, φρόντισε να εξαφανίσει το λάπτοπ του στη θάλασσα, νομίζοντας πως με αυτόν τον τρόπο θα διαγράψει μια για πάντα τα ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του. Η 12χρονη, όμως, είχε καταθέσει γι' αυτόν στην Αστυνομία από την πρώτη στιγμή.

 «Με τον Μ. δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Ο Ηλίας έστελνε μηνύματα στον Μ., λέγοντας ότι είμαι εγώ που τα στέλνω. Του είχε πει ότι έχω ανάγκη από λεφτά και αυτός έβρισκε φίλους του», είχε πει στην κατάθεσή της η 12χρονη.

 Ο αδελφός του 57χρονου κατηγορούμενου και άνθρωποι από το στενό του οικογενειακό περιβάλλον μιλούν αποκλειστικά στο LIVE NEWS υπό το σοκ της σύλληψής του.

 «Εγώ με τον αδελφό μου είχα λίγο τεταμένες σχέσεις. Όποιος κάνει τέτοια πράγματα θα πάει εκτελεστικό απόσπασμα. Όχι ισόβια, δεν υπάρχει ποινή, απόσπασμα», δήλωσε ο αδερφός του 57χρονου.

 «Το μάθαμε και χαιρόμαστε. Οποιοσδήποτε κάνει κάτι τέτοιο αξίζει τη χειρότερη τιμωρία. Οι τιμωρίες που υπάρχουν είναι μικρές», είπε η οικογένεια του κατηγορουμένου.

 Όπως προκύπτει και από τα μηνύματα, ο συνταξιούχος ναυτικός είχε τον ρόλο του ατζέντη. Έκλεινε διαδικτυακά ραντεβού στο 12χρονο κορίτσι με «πελάτες» και την πίεζε συστηματικά να τους ακολουθήσει σε ξενοδοχεία, υπό την επίβλεψη πάντα του Ηλία Μίχου. Παράλληλα προωθούσε έναντι αμοιβής βίντεο και φωτογραφίες της 12χρονης.

 Τα μηνύματα για τα ραντεβού

Μ.Ι.: Σε ξενοδοχείο θέλει να έρθει να σε βρει και να είσαι στο Μεταξουργείο και να σε ξαναγυρίσει.

 12ΧΡΟΝΗ: Όχι, πρώτον εκεί έχω πάει. Όχι, φίλε, ξενοδοχείο δεν γουστάρω.

 Μ.Ι.: Καλά όπως θες, σε αμάξι 50.

 12ΧΡΟΝΗ: Δεν ξέρω, θα δω.

 Μ.Ι.: Σε άλλο ξενοδοχείο πας; 

12ΧΡΟΝΗ: Όχι, σε κανένα. 

Μ.Ι.: Εσύ χάνεις.

 Το πρωί ο 57χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων, ενώπιον της ανακρίτριας.

Για 40 λεπτά παρέμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας ο 57χρονος «Μιχάλης», ο οποίος ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί.

 Μετά τη σύλληψή του, η έρευνα συνεχίζεται και αναμένεται να κληθούν για εξηγήσεις και άλλοι άντρες που φαίνεται να εμπλέκονται στην υπόθεση του Κολωνού.