Συναγερμός σήμανε αργά χθες το απόγευμα όταν ένα εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στην περιοχή της Κερατέας έγινε στόχος διαρρηκτών ενώ αυτό ήταν ακόμα ανοιχτό και μέσα βρίσκονταν εργαζόμενοι.

Οι δράστες, οι οποίοι παρακολουθούσαν από νωρίς το ζαχαροπλαστείο, μπήκαν και βγήκαν από την πίσω πλευρά του μαγαζιού χωρίς κανείς από τους υπαλλήλους να τους αντιληφθεί.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο που παρουσιάζει το protothema.gr διακρίνεται ο ένας διαρρήκτης την ώρα που μπαίνει στο κατάστημα από την πίσω πόρτα και αρχίζει να ψάχνει τα συρτάρια και τα ντουλάπια.

Από την εξωτερική κάμερα φαίνεται ο συνεργός του, ο οποίος φυλάει «τσίλιες», καθώς εκείνη την ώρα το κατάστημα ήταν ανοιχτό και στον δρόμο υπήρχε ακόμα κόσμος.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα ο ληστής του ζαχαροπλαστείου αρπάζει ένα κινητό τηλέφωνο και κινείται προς την έξοδο και στη συνέχεια βγαίνει έξω και μαζί με τον δεύτερο δράστη τρέχουν για να διαφύγουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο διαρρήκτες έψαχναν για χρήματα, τα οποία τελικά δεν βρήκαν και έτσι έφυγαν μόνο με ένα κινητό τηλέφωνο.