Σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται στους οδικούς άξονες. 

Ο Κηφισός έχει μείνει «ακίνητος» στο καθοδικό ρεύμα, καθώς μποτιλιάρισμα επικρατεί από την Καλυφτάκη μέχρι τη Λένορμαν. Λίγο καλύτερη, αλλά επίσης δύσκολη είναι η κατάσταση και στο ανοδικό ρεύμα της Αθηνών-Λαμίας.

Δυσκολίες στην κίνηση των οχημάτων παρατηρείται και στη Λεωφόρο Αθηνών, από το Χαϊδάρι μέχρι τα διυλιστήρια, ενώ ίδια εικόνα παρατηρείται και στο αντίθετο ρεύμα, από τη Λεωφόρο Ποσειδώνος μέχρι και την Ιερά Οδό. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τη Λεωφόρο Ποσειδώνος, από Καραϊσκάκη έως Αλίμου, στο ρεύμα προς Γλυφάδα.

Με δυσκολία γίνεται η κίνηση των οχημάτων και στη Μεσογείων, από Κατεχάκη προς Αμπελόκηπους, στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, αλλά και στη Λεωφόρο Κηφισίας σε άνοδο και κάθοδο.

Όσο για το κέντρο, τα μεγαλύτερα προβλήματα υπάρχουν στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στη Βασιλίσσης Αμαλίας, στην Πανεπιστημίου και στη Σταδίου. 
kinisi1
kinisi2

Σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ. ενόψει εορτών

Ολοκληρωμένο σχέδιο ασφαλείας με την εφαρμογή πρόσθετων μέτρων κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων συζητήθηκε σήμερα.

Η απόφαση ελήφθη στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου, του υφυπουργού Ελευθέριου Οικονόμου, του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., αντιστράτηγου Κωνσταντίνου Σκούμα, και ανώτατων αξιωματικών της Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να υπάρχει ισχυρή παρουσία της Αστυνομίας με ενίσχυση των περιπολιών σε εμπορικά κέντρα, σε χώρους εορταστικών εκδηλώσεων και πολυσύχναστα σημεία των αστικών κέντρων.

Παράλληλα αποφασίστηκε πως θα υπάρχει και έντονη παρουσία της Τροχαίας στους δρόμους για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας των οχημάτων και διενέργεια ελέγχων αλκοτέστ κατά τις νυχτερινές ώρες.

Οι δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας που θα ενεργοποιηθούν σε όλη τη χώρα ανέρχονται στους 9.000 αστυνομικούς.