Η μητέρα 15χρονης που βοήθησε να αποκαλυφθεί η υπόθεση βιασμού του ανηλίκου από τη συμμορία των «νταήδων» στο Ίλιον, να μπει ένα τέλος στο μαρτύριό του και οι θύτες να οδηγηθούν στη φυλακή, μίλησε στην κάμερα του ΑΝΤ1, όπου και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την κόλαση που ζούσε ο έφηβος.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», είπε πως η κόρη της, ούσα σοκαρισμένη από την υπόθεση καθώς ήταν συμμαθητές με τους εμπλεκόμενους, είχε το επίμαχο βίντεο με τα βασανιστήρια του 15χρονου και είπε «μαμά, θέλω να τον βοηθήσω».

«Μη σε βρω καμιά μέρα σκοτωμένη»

«Είναι σοκαρισμένη η μικρή με όλο αυτό που έχει γίνει, γιατί είναι παιδάκια που ήταν συμμαθητές πέρυσι στο γυμνάσιο, φέτος με κάποια και στο λύκειο», ανέφερε αρχικά.

«Το συγκεκριμένο βιντεάκι ήταν στο κινητό της μικρής δύο εβδομάδες πριν. Αμέσως μου είπε το σκηνικό, ότι “μαμά, θυμάσαι εκείνα τα παιδάκια που κάνουμε παρέα στο γυμνάσιο και λοιπά, έχει έρθει στο κινητό μου ένα βίντεο”. Της λέω δεν θέλω να το δω και να σοκαριστώ, φτάνει και μου λέει “μαμά, θέλω να βοηθήσω, σε παρακαλώ”. Να μη σας κρύψω, εγώ φοβήθηκα, σίγουρα της λέω να βοηθήσεις, αλλά μη βρούμε κανέναν μπελά. Μη σε βρω καμιά μέρα σκοτωμένη, γιατί δεν είναι να μπλέκεις και αυτά, καταλαβαίνετε, είναι λεπτά ζητήματα», ανέφερε η μητέρα της 15χρονης που ενημέρωσε τους συγγενείς του θύματος για τα όσα φρικιαστικά ζούσε.

«Μην το αφήσεις να κουκουλωθεί, αυτοί δεν θα σταματήσουν»

Όπως είπε η μητέρα: «Δεν με άκουσε, δεν σας το κρύβω και την επόμενη μέρα μου λέει “μαμά, εγώ βρήκα το παιδάκι που ήταν το θύμα, είναι ένα πολύ καλό παιδάκι” και του είπε ότι πρέπει να μιλήσεις, μην το αφήσεις έτσι και μετά έπιασε τον ξάδερφό του και του λέει “ξέρεις τι; Εγώ έχω το βίντεο, έχουν κάνει το λάθος και μου το έστειλαν, θα το στείλω, να το στείλεις στη μαμά του, σε παρακαλώ, μην το αφήσεις να κουκουλωθεί και να ξεχαστεί, γιατί αυτοί δεν θα σταματήσουν, θα βρουν τον επόμενο να το κάνουν”».

Σε ερώτηση αν η συμμορία των ανηλίκων έκανε bullying σε παιδιά, απάντησε: «Αν εξαιρέσουμε ένα από τα παιδιά που και πέρυσι δημιούργησε θέμα γιατί ήταν στην ίδια τάξη με τη δικιά μου, δημιουργούσε θέμα στον δεσμό του και ξυλοδαρμούς… αυτό, δεν έπεσα από τα σύννεφα, τα υπόλοιπα παιδιά είναι και καλών οικογενειών, δεν είχαν δημιουργήσει πρόβλημα και γι' αυτό και εγώ της επέτρεπα να κάνουν παρέα, γιατί κάθονταν εκεί στη γειτονιά, σε αυτό το σημείο που έγιναν αυτά, απέξω κάθονταν δυο-τρία χρόνια».

«Ονοματίζουν κορίτσια & τα κάνουν tag»

Η μητέρα της 15χρονης τόνισε: «Το παιδάκι αυτό επειδή είναι χαμηλών τόνων, είναι και μια ηλικία που θέλουν να είναι αποδεκτά και να ενταχθούν σε αυτές τις παρέες των νταήδων, γιατί είναι η ηλικία που θέλουν να το παίζουν νταήδες, φαντάζομαι ότι γι’ αυτό έκατσε και δέχτηκε όλο αυτό και δεν μίλησε».

Μάλιστα, τόνισε πως πλέον ξεκίνησε ένας «πόλεμος» στοχοποίησης μεταξύ των παιδιών και κυρίως κατά των κοριτσιών: «Αυτές τις μέρες στο Instagram έγινε χαμός, ονοματίζανε κορίτσια που γνώριζαν ή ήταν μπροστά και μου λέει “μαμά, λες να ονοματίσουν και εμένα ενώ δεν φταίω;”. Λένε, για παράδειγμα, η… η… γνώριζαν και ονοματίζουν τα κορίτσια και τα κάνουν tag».

«Έχουν αρχίσει τώρα να δικάζουν τα παιδιά της ηλικίας τους και της περιοχής το ένα το άλλο. Όχι εσύ ήξερες, όχι εσύ γνώριζες, όχι εσύ ήσουν μπροστά, όχι δεν σε δείχνει η κάμερα, γιατί έχουν κυκλοφορήσει τρία-τέσσερα βίντεο», πρόσθεσε.