Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθηνών – Λαμίας όπου από το πρωί είχε κλείσει μετά από απίστευτη καραμπόλα που σημειώθηκε το πρωί, λόγω ομίχλης.

Ειδικότερα, το πρωί της Τρίτης σήμανε συναγερμός, καθώς στην Εθνική Οδό και συγκεκριμένα στο ύψος του Αυλώνα και στο ρεύμα προς Αθήνα, σημειώθηκε καραμπόλα, στην οποία έχουν εμπλακεί, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, εννέα αυτοκίνητα και τέσσερις νταλίκες.

Από το συμβάν δύο ελαφρά τραυματίες έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο Χαλκίδας. 

Στο σημείο έσπευσαν τρία ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβαν τους δύο τραυματίες, ενώ τέσσερα ακόμη περιστατικά έλαβαν επί τόπου τις Πρώτες Βοήθειες και αρνήθηκαν την διακομιδή σε υγειονομική δομή.

tr__3_
tr__4_
tr__1_
tr__2_

Στο σημείο παραμένει ένα ασθενοφόρο με διασώστες του ΕΚΑΒ για τυχόν παροχή ιατρικής βοήθειας σε άλλα άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην περιοχή η ορατότητα είναι περιορισμένη λόγω ομίχλης, η οποία και δυσχεραίνει την ορατότητα των οδηγών με αποτέλεσμα να σημειωθεί και η σύγκρουση.

Βίντεο από το σημείο της σύγκρουσης δείχνει ότι έχουν εμπλακεί και φορτηγά, ενώ ορισμένα από τα αυτοκίνητα έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές.

Η κυκλοφορία διεξάγεται από τον παράδρομο με δυσκολία.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία, η καραμπόλα σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 9:00 το πρωί. Νωρίτερα, στις 08:30, άλλη μια καραμπόλα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Λαμία, εκεί όπου συγκρούστηκαν έξι οχήματα.