Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
glyka_nera_babis_8
Ελλάδα

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: «Παραλήρημα» του πατέρα της Καρολάιν τα περί διακίνησης ναρκωτικών

«Έχω γράμμα από τον Αναγνωστόπουλο με λεπτομέρειες», ισχυρίζεται ο πατέρας της Καρολάιν

Σοκ προκαλούν τα όσα είπε ο πατέρας της Κάρολαϊν για τον δολοφόνο της κόρης του στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο περί διακίνησης ναρκωτικών

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Γεωργία Χάρδα ο πατέρας της άτυχης κοπέλας καταγγέλλει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε διακίνηση ναρκωτικών με το ελικόπτερο και ότι σκότωσε την Καρολάιν γιατί γνώριζε τι κάνει.

 «Ο Μπάμπης είναι πραγματικά πολύ ηλίθιος άντρας! Θα σας πω τι έκανε. Είδε ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Ο φίλος του, του είπε τι δουλειά πρέπει να κάνει, ότι θα ήταν μόνο για μια φορά… Να μεταφέρει ναρκωτικά, μια μόνο φορά, με το ελικόπτερο. Του είπαν για πολλά λεφτά, μόνο μια δουλειά. Έτσι λοιπόν όταν πήγε σπίτι και όταν το είπε στην κόρη μου, η κόρη μου τρελάθηκε και του είπε “Μπάμπη είσαι πολύ ηλίθιος, δεν μπορείς να κάνεις μόνο μια δουλειά με αυτούς τους ανθρώπους. Όταν κάνεις μια δουλειά, πρέπει να κάνεις κάθε δουλειά τους για μια ζωή. Το είπε στην Κάρολαϊν και εκείνη είπε “αν δε φύγεις, θα σε εγκαταλείψω, θα πάω στις Φιλιππίνες στην αδελφή μου”», ισχυρίστηκε ο κ. Κράουτς.

 Ο πατέρας της Κάρολαϊν τόνισε ότι « πήγε και είπε στη συμμορία ότι δεν μπορούσε να το κάνει και η συμμορία είπε ότι είναι πολύ αργά. “Είσαι μέσα, δεν μπορείς να φύγεις τώρα”. Του είπαν “γιατί δεν μπορείς να το κάνεις” και είπε “το είπα στη γυναίκα μου και είπε ότι θα με εγκαταλείψει” και η συμμορία είπε ότι εγώ είπα “Είσαι πολύ ηλίθιος άντρας γιατί το είπες στη γυναίκα σου”;».

 «Εκείνος είπε ότι της τα λέει όλα και του είπαν ότι αφού το είπε στη γυναίκα του “τώρα εκείνη ξέρει, αν ζήσει θα μιλήσει κάπου και θα το πει. Εκείνος είπε ότι του υποσχέθηκε ότι δε θα το πει πουθενά, όμως φυσικά η συμμορία δεν τον πίστεψε και είπαν ότι πρέπει να ξεφορτωθούν τη γυναίκα του. “Πρέπει να πεθάνει”».

 Όλα αυτά είναι αλήθεια, τα ξέρω γιατί μου τα είπε ο Μπάμπης. Μου είπε ότι η συμμορία ήρθε και σκότωσε την Καρολάιν. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτός σκότωσε την Κάρολαϊν.

 «Έχω γράμμα από τον Αναγνωστόπουλο με λεπτομέρειες»

Ο κ. Κράουτς μάλιστα υποστηρίζει ότι έχει και ένα γράμμα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με λεπτομέρειες.

 «Ξέρω ότι είναι αλήθεια, γιατί μου έγραψε ένα γράμμα με λεπτομέρειες. Και επίσης η αστυνομία το πιστεύει, αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν».

 Μάλιστα στο ίδιο γράμμα με αυτές τις αποκαλύψεις ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος το  έδωσε και στη μητέρα του. Επίσης ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας υποστηρίζει πως ο πιλότος δεν αποκαλύπτει την αλήθεια γιατί φοβάται ότι θα τον σκοτώσουν στη φυλακή.

 Τι απαντά ο Αναγνωστόπουλος

Η πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κάνει λόγο για παραλήρημα του κ. Κράουτς και μιλώντας στο Star είπε πως «δεν θα σχολιάσουμε ένα παραλήρημα. Προφανώς και δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά».

 Παράλληλα η οικογένεια του γυναικοκτόνου αναφορικά με την επιστολή που επικαλείται ο πατέρας της Κάρολαϊν, απαντά ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.