Πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό περιβάλλον της οικογένειας του δράστη της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, μετέφερε στο «Πρωινό» ότι οι γονείς του είναι ανήσυχοι, σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν σήμερα (05.01.2023) από την εκπομπή.

Και αυτό, επειδή αναρωτιούνται εάν οι τελευταίες καταγγελίες του πατέρα της Καρολάιν για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο μπορούν να επηρεάσουν -και αν ναι, κατά πόσο- τη δίκη για τη γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά.

Οι ίδιοι φέρονται να δηλώνουν ότι δεν γνωρίζουν για την επίμαχη επιστολή και την καταγγελία για να ναρκωτικά.

Ετοιμάζονται μάλιστα για ρήξη στο δικαστήριο που έρχεται, τονίζει η εκπομπή. Δηλώνουν επίσης απογοητευμένοι από τη μόνιμη εγκατάσταση της Λυδίας στις Φιλιππίνες, επειδή, όπως λένε, άφησαν τα πάντα για να πάνε στην Αλόννησο και να ζήσουν με τη μικρή, αλλά τώρα δεν ξέρουν καν που βρίσκεται.

Επισημαίνουν ακόμα ότι δεν θεωρούν πως οι συνθήκες στις Φιλιππίνες είναι κατάλληλες για το παιδί και ισχυρίζονται ότι είναι ψέμα πως η παιδοψυχολόγος συνέστησε την απομάκρυνση της Λυδίας από την οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Αντιθέτως, υποστηρίζουν ότι οι παιδοψυχολόγοι από την Εισαγγελία έχουν πει πως είναι προς όφελος του παιδιού να έχει επικοινωνία μαζί τους. Το αίτημά τους είναι η επιστροφή της μικρής στην Ελλάδα.