Σήμερα, ο καιρός θα είναι αίθριος σε όλη τη χώρα, με τον ήλιο να κυριαρχεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αραιές νεφώσεις θα αναπτυχθούν κατά τόπους. Λίγο πιο πυκνές θα είναι στο νότιο Ιόνιο, νότια της Πελοποννήσου και στο νότιο Αιγαίο.

Στις συγκεκριμένες περιοχές πιθανόν να ψιχαλίσει λίγο τοπικά μέχρι το μεσημέρι, κυρίως σε θαλάσσιες περιοχές. Στα ηπειρωτικά όμως προβλέπονται ομίχλες νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ.

Η θερμοκρασία το μεσημέρι δε θα αλλάξει σημαντικά. Θα φτάσει τους 14 – 15 στα βόρεια και 16 – 18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά. Στους 16 – 18 βαθμούς οι μέγιστες στα νησιά του Αιγαίου.

Στην Αττική αναμένονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις μέχρι το μεσημέρι και μεγαλύτερα διαστήματα με ήλιο στη συνέχεια. Νωρίς το πρωί θα δημιουργηθούν τοπικές ομίχλες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 – 17 βαθμούς, με βοριάδες μέχρι 4, και στα ανατολικά 5 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας και ομίχλη τις πρώτες πρωινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 – 14 βαθμούς, μεταβλητοί οι άνεμοι στον Θερμαϊκό, 2 – 3 μποφόρ.