Ημέρα εξελίξεων αναμένεται η αυριανή για το θρίλερ της Πάτρας καθώς η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να απολογηθεί για τους θανάτους των δυο μικρότερων παιδιών της Μαλένας και Ίριδας ενώ για την ίδια μέρα έχει προσδιοριστεί η επί της ουσίας έναρξη της δίκης της για τον θάνατο της Τζωρτζίνας της πρωτότοκης κόρης της.

Χωρίς να ανταλλάξουν βλέμμα και με διαφορετικές προσδοκίες από τη διαδικασία, η Ρούλα Πισπιρίγκου και ο Μάνος Δασκαλάκης θα βρεθούν αύριο για δεύτερη φορά μέσα σε τρεις ημέρες αντιμέτωποι στο δικαστήριο.

 Ο πρώην σύζυγος της 34χρονης και πατέρας των τριών παιδιών, έχει σκληρύνει τη στάση του απέναντι στη Ρούλα Πισπιρίγκου και θα καταθέσει πρώτος εναντίον της, ως υποστηρικτής της κατηγορίας που τη βαραίνει για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης τους, Τζωρτζίνας. Αναμένεται να περιγράψει:

 -Πώς γνωρίστηκε με την κατηγορούμενη το 2013, τον ήρεμο κι ευτυχισμένο γάμο τους με τον ερχομό της Τζωρτζίνας στη ζωή τους

 -Τα προβλήματα που προκλήθηκαν στη σχέση τους από το 2019 που απεβίωσε αιφνίδια η δευτερότοκη κόρη τους Μαλένα, σε ηλικία μόλις 4 ετών

 -Τις περιπέτειες, από τις αρχές του 2021, με την υγεία της 8χρονης Τζωρτζίνας που οδήγησαν σε επαναλαμβανόμενες νοσηλείες του παιδιού

 -Τις τραγικές στιγμές μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας τον Ιανουάριο του 2022

 Παράλληλα, σύμφωνα με πληροφορίες θα τονίσει και τις αντιρρήσεις που είχε εκφράσει για τον τρόπο με τον οποίο η σύζυγός του χειριζόταν τα μέσα ενημέρωσης όταν ο θάνατος των τριών παιδιών της οικογένειας έγινε γνωστός

 Νωρίτερα η Ρούλα Πισπιρίγκου θα έχει απολογηθεί για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της, έτσι η πρώτη -ουσιαστικά-μέρα της ακροαματικής διαδικασίας θα πραγματοποιηθεί σε ένα ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα.

 «Πόλεμος» ιατροδικαστών – Κούγια

Λίγες ώρες πριν η διαδικασία ξεκινήσει, η επιθετική ρητορική του συνηγόρου της 34χρονης οδήγησε σε μια οργισμένη ανακοίνωση του προϊσταμένου της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών Νίκου Καρακούκη.

 «Αναφορικά  με την ενοχή ή μη της κατηγορουμένης κ. Σ. Πισπιρίγκου αποκλειστικά και μόνο αρμόδια να αποφανθούν  είναι τα Δικαστήρια  και κανείς άλλος. Αναφορικά με τις συκοφαντικές, ιταμές, ψευδείς σε βάρος μου δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης της ανωτέρω Κούγια,  αρμόδια αποκλειστικά και μόνο είναι τα αστικά Δικαστήρια  ενώπιον των οποίων  θα εκδικαστεί η  εναντίον του αγωγή μου και κανείς άλλος» αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο ιατροδικαστής.

 Την ίδια ώρα συνεχίζεται η άγρια κόντρα μεταξύ του Αλέξη Κούγια και του ιατροδικαστή Γρηγόρη Λέων.

 «Σε κάθε υπόθεση που τον χρησιμοποίησα, ποτέ δεν έγινε δεκτή η άποψή του. Επιτέλους, θα απαντήσει στο εξώδικο που του έστειλε η Πισπιρίγκου;» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

 «Δεν θα ανεχτώ από εδώ και πέρα καμία συκοφαντία. Σέβομαι ηλικίες, σέβομαι τα πάντα, όμως πρέπει να λάβουν ένα τέλος κάποια πράγματα» ήταν η απάντηση του Γρηγόρη Λέων.

 Στο μόνο, πάντως, που συμφωνούν όλες οι πλευρές είναι ότι αυτή η δίκη, μάλλον θα μείνει στην ιστορία ως…η δίκη των ιατροδικαστών.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA ο κ. Κούγιας έχει βρει οχτώ ειδικούς επιστήμονες οι οποίοι έχουν καταθέσει ήδη κατά το στάδιο της ανάκρισης και σύμφωνα με τις καταθέσεις τους, ο ασφυκτικός θάνατος των δυο παιδιών δε μπορεί να δικαιολογηθεί, ούτε να σταθεί.