Με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» η 15χρονη που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο σήμερα το πρωί στη Βούλα.

Η 59χρονη οδηγός που την παρέσυρε έδωσε κατάθεση στις Αρχές, όπου και περιέγραψε όλα όσα συνέβησαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η οδηγός, η οποία φέρεται να παραβίασε το κόκκινο φανάρι, υποστήριξε στις Αρχές ότι δεν πρόλαβε να σταματήσει.

Αν και αρχικά υπήρχε η πληροφορία ότι η 59χρονη οδηγός του αυτοκινήτου που παρέσυρε τη 15χρονη την εγκατέλειψε, στη συνέχεια διευκρινίστηκε ότι η οδηγός δεν έφυγε ποτέ από το σημείο και ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του κοριτσιού.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η Αστυνομία αλλά και ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε το κορίτσι στο νοσοκομείο, ενώ οι γονείς της 15χρονης ενημερώθηκαν για το τροχαίο από το σχολείο της.

«Φαινόταν αρκετά δυνατό το χτύπημα - Είδα τραύματα στο πρόσωπο»

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος βρισκόταν στο φανάρι τη στιγμή του τροχαίου ατυχήματος, περιέγραψε καρέ καρέ στην ΕΡΤ το χρονικό της παράσυρσης.

Αρχικά ξεκαθάρισε ότι δεν υπήρξε καμία εγκατάλειψη τραυματία και πως η οδηγός βοήθησε από την πρώτη στιγμή. «Δεν είχαμε εγκατάλειψη τραυματία. Σταμάτησε το αυτοκίνητο, απλά λίγο πιο κάτω και μετά ήρθε η οδηγός, ήταν παρούσα και έδωσε κατάθεση στο ανακριτικό της Τροχαίας», είπε χαρακτηριστικά.

Για το τι συνέβη στον τόπο του τροχαίου ο αυτόπτης μάρτυρας περιέγραψε όσα είδε, τονίζοντας ότι όλα έγιναν πολύ γρήγορα. «Είδα ένα αυτοκίνητο πολύ γρήγορα, σαν φλας όλη η σκηνή, να χτυπάει κάποιον άνθρωπο και να τον πετάει στον αέρα πάνω από το ύψος του καπό, σχεδόν δύο μέτρα πετάχτηκε ο άνθρωπος. Ερχόταν στο ρεύμα από Βουλιαγμένη προς Αθήνα. Φαινόταν αρκετά δυνατό το χτύπημα», πρόσθεσε.