Το γνώριμο δρόμο προς τις φυλακές πήρε ο διαβόητος πλέον «Κάμελ», πασίγνωστος ταραξίας του Βόλου, ο οποίος συχνά-πυκνά επιτίθεται σε γυναίκες και άνδρες. Αυτή τη φορά δικαζόταν από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για τρεις διαδοχικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Όλα αυτά συνέβησαν μόλις μία εβδομάδα από την αποφυλάκισή του, καθώς παρά το γεγονός πως αρνείται συστηματικά τις κατηγορίες, ο άστεγος «Κάμελ» έχει κατασκευάσει «φάμπρικα» προκειμένου να καταλήγει και πάλι στη φυλακή, εξασφαλίζοντας με αυτό τον παράδοξο αλλά και επικίνδυνο τρόπο στέγη και σίτιση. Έτσι και χθες, ο 39χρονος αρνήθηκε όλα όσα του προσάπτουν οι Αρχές. Όμως και πάλι, οι μαρτυρίες είναι τέτοιες που εξασφάλισαν την καταδίκη του.

Το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης 23 μηνών χωρίς αναστολή με δικαίωμα έφεσης, αλλά χωρίς αναστέλλουσα δύναμη. Όπως έχουμε τονίσει ξανά στο παρελθόν, οι δικαστές της περιοχής έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, αφού ούτε η ψυχιατρική βοήθεια ούτε ο εγκλεισμός, ούτε κάποια άλλη μορφή πρόνοιας αποτρέπει τον «Κάμελ» να βγει και να επαναλάβει τα ίδια.

Για την ιστορία να σημειώσουμε πως ο 39χρονος είχε απειλήσει την περασμένη εβδομάδα μία 19χρονη ότι θα της πετάξει βενζίνη, την Κυριακή απείλησε με μαχαίρι μια 38χρονη μητέρα δύο παιδιών και τα ξημερώματα της Δευτέρας επιχείρησε να γρονθοκοπήσει μια 31χρονη την ώρα που άνοιγε το κατάστημά της στη Νέα Ιωνία Βόλου. Το δικαστήριο διέταξε την έκτιση της ποινής των 18 μηνών που του είχε επιβληθεί τον περασμένο Ιούνιο επειδή είχε επιτεθεί σε έναν 30χρονο πατέρα, ο οποίος περπατούσε αμέριμνος με το μωρό του στην περιοχή του Αγίου Νικολάου.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ στις 19/1