Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Καλαμάτας ο οδηγός μηχανής που δέχθηκε πυροβολισμούς στο κέντρο της πόλης σήμερα το πρωί από άγνωστους δράστες.

 Σύμφωνα με πληροφορίες του messinialive, ο άτυχος άνδρας, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, υποβλήθηκε σε χειρουργείο και πλέον η κατάστασή του κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη.

 Γνώριμος στις Αρχές ο οδηγός της μηχανής

Την ίδια στιγμή, σε εξέλιξη βρίσκεται ανθρωποκυνηγητό από τις αστυνομικές Αρχές για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, οι οποίοι διέφυγαν με κλεμμένο αυτοκίνητο.

 Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το θύμα είναι γνώριμος στην Αστυνομία και έχει απασχολήσει για υποθέσεις ναρκωτικών. Μάλιστα, έχει βαριές καταδίκες σε Αθήνα και Μεσσηνία.

 Πώς έγινε η επίθεση στο κέντρο της Καλαμάτας

Σύμφωνα με το messinialive.gr, το οποίο επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες, άγνωστοι που επέβαιναν σε αυτοκίνητο έκλεισαν τον δρόμο σε οδηγό μηχανής, βγήκαν από το Ι.Χ. και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία, ενώ ο ένας εκ των δραστών τον πυροβόλησε. Στη συνέχεια διέφυγαν, αναπτύσσοντας ταχύτητα και αφήνοντας το θύμα τους αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο στην άσφαλτο.