Αίσιο τέλος είχε ευτυχώς, η αναζήτηση της 44χρονης μητέρας στη Ρόδο, τα ίχνη της οποίας είχαν εξαφανιστεί από την περασμένη Δευτέρα.

Η γυναίκα το μεσημέρι του Σαββάτου εντοπίστηκε εξαντλημένη, αλλά ζωντανή από περιπατητές. Ήταν ξυπόλητη και το χρώμα στα χείλη της άσπρο, σύμπτωμα που παραπέμπει σε αφυδάτωση. Υπενθυμίζεται πως επί έξι ημέρες είχαν χαθεί τα ίχνη της 44χρονης γυναίκας.

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο της 44χρονης στο μοναστήρι

Μάλιστα, η 44χρονη φέρεται να είχε επισκεφθεί μοναστήρι, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη της.

63cc2eefcbd11

 Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star, η 44χρονη μπαίνει μέσα στο μοναστήρι την ημέρα της εξαφάνισής της, στις 1:40 το μεσημέρι, ενώ αποχωρεί λίγο αργότερα, στις 2:20. 

63cc2f060a657_2

Τι απαντά ο κτήτορας του μοναστηριού για την 44χρονη

Όπως είπε ο κτήτορας του μοναστηριού στο Star, ο σύζυγος της 44χρονης τον είχε ρωτήσει αν είχε περάσει από εκεί η γυναίκα του τη μέρα της εξαφάνισης.

Ωστόσο, τη συγκεκριμένη μέρα, όπως υποστηρίζει, από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν ήταν στο μοναστήρι, αλλά σε κάποια ενοικιαζόμενα δωμάτια.

«Εχουν πέσει όλοι πάνω στο μοναστήρι και σε εμένα. Λένε ότι είμαι ψευδοϊερέας και τέτοια. Εγώ δεν είμαι ιερέας, είμαι ένας απλός πολίτης, ο κτήτορας του μοναστηριού», ανέφερε.

Πάντως, απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα της εξαφάνισης αναμένεται να δοθούν όταν οι αστυνομικοί μπορέσουν να πάρουν κατάθεση από την 44χρονη.