Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον ψευτογιατρό, ο οποίος έχει διαπιστωθεί ότι ευθύνεται για τον θάνατο ασθενών στους οποίους, χρησιμοποιώντας δήθεν θεραπείες, υποσχόταν οριστική θεραπεία για τη σκλήρυνση κατά πλάκας και άλλες ασθένειες.

Πρώην πελάτισσα του φυσιοθεραπευτή ανέφερε στο Mega και την εκπομπή Live News: «Ζούσα στην περιοχή Αγία Μαρίνα Κορωπίου. Εκεί, λοιπόν, άκουσα και έμαθα ότι υπάρχει ένας γιατρός ο οποίος κάνει θαύματα, σηκώνει παράλυτους. Η ελπίδα μου αμέσως δυνάμωσε. Ένιωσα ότι ίσως βρω κι εγώ εκεί τη θεραπεία».

«Αυτό που αντίκρισα έξω από το ιατρείο ήταν τρομερό»

Η γυναίκα κατέληξε στο ιατρείο του φυσιοθεραπευτή, στην προσπάθειά της να πιστέψει σε ένα θαύμα.

«Αυτό που αντίκρισα έξω από το ιατρείο ήταν τρομερό. Είδα κόσμο, μεγάλους, νέα παιδιά… Είδα μάνα να κλαίει και να κάνει την προσευχή της», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ίδια, στην πρώτη συνάντηση με τον 66χρονο, αποκαλύπτει πως της υποσχέθηκε αποτελέσματα από την πρώτη στιγμή.

«Αμέσως άρχισε να μου δείχνει τα μπουκαλάκια και μου έλεγε ότι θα δω από τις πρώτες μέρες αποτελέσματα, ότι θα μπορώ πλέον να περπατάω άνετα. Τον έβλεπα στο πρόσωπο ότι κάπως δεν μου τα έλεγε καλά. Ρώτησα πόσο θα μου κοστίσει αυτό. Μου μίλησε για μεγάλο ποσό τότε», πρόσθεσε.

«Τα θύματα δεν είναι πέντε, είναι έξι»

Καθώς η επαφή της με τον 66χρονο συνεχιζόταν, ο ίδιος άρχισε να της μιλάει για τον συνεργό του στη Γερμανία και για τις θαυματουργές του θεραπείες.

«Συγκεκριμένα μου είπε ότι "Αν ξεκινήσουμε και πας καλά, μετά φεύγεις για Γερμανία και είσαι και τυχερή γιατί έχω και τον Γερμανό εδώ". Από πέντε χρόνων μέχρι τα δεκατέσσερα ήμουν τελείως παράλυτη. Φορούσα σίδερα, τα πρώτα μου βήματα ήταν με σίδερα μέχρι τη μέση», υποστήριξε η γυναίκα.

Έτσι, αποδεχόμενη τα λόγια του φυσιοθεραπευτή, πείστηκε να ακολουθήσει τη θεραπεία του.

«Άρχισα και έκλαιγα γιατί ένιωσα μέσα μου μεγάλη χαρά, λέω: "Επιτέλους". Δεν ήθελα να παραλύσω. Τον ρώτησα: "Βλαστοκύτταρα από τι; Από άνθρωπο; Από ζώο;". Μου άλλαξε θέμα συζήτησης γρήγορα».

Ωστόσο, όπως η ίδια αποκαλύπτει, τα θύματα του 66χρονου δεν είναι πέντε, αλλά έξι.

«Ξέρω πολύ καλά ότι τα άτομα δεν είναι πέντε. Είναι έξι. Γνωρίζω άνθρωπο ο οποίος πήγε τον πατέρα του σε αυτόν, έδωσε τα λεφτά του, ο πατέρας του πέθανε και αυτός ο άνθρωπος ζει μέχρι σήμερα με τις τύψεις ότι αυτός είναι υπεύθυνος που πήγε τον πατέρα του σε αυτόν τον άνθρωπο».

Δείτε βίντεο με το σχετικό ρεπορτάζ του Mega