Ο 50χρονος άντρας από τη Νίκαια, ο οποίος κατηγορείται ότι δολοφόνησε την σύζυγό του, οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα Πειραιά.

Ο 50χρονος βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση της άτυχης γυναίκας, φαίνεται ότι την ξυλοκόπησε πριν την στραγγαλίσει.

Ο κατηγορούμενος  ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Γιώργο Ντιλέρνια, προκύπτει στραγγαλισμός με ίχνη απόφραξης του στόματος και της μύτης. Ακόμα, εντοπίστηκαν σημάδια στον λαιμό της άτυχης γυναίκας αλλά και επιπρόσθετα χτυπήματα στο σώμα, ένα εκ των οποίων στο βλέφαρό της, δείγμα ότι είχε προηγηθεί άγριο ξύλο.

Το χρονικό της υπόθεσης

O καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος, αφού σκότωσε τη γυναίκα του, κάλεσε τους αστυνομικούς και τους είπε: «Ελάτε σκότωσα τη γυναίκα μου».

«Με τη σύζυγό μου, τσακωθήκαμε, όπως συνήθως, και τη σκότωσα. Είχα πιεί και εκείνη την ημέρα, αλλά και την προηγούμενη», φέρεται να ήταν οι πρώτες του κουβέντες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που αναμένονται τις επόμενες ημέρες θα δώσουν απάντηση στο ερώτημα του αν ήταν μεθυσμένος ο κατηγορούμενος και αν υπάρχουν άλλες ουσίες που είχε καταναλώσει.

Νίκαια: Συχνό φαινόμενο οι τσακωμοί του ζευγαριού

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, αλλά και την αστυνομία, οι τσακωμοί του ζευγαριού ήταν συχνοί και υπήρξαν πολλές καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία.

Το 2017, αλλά και το 2019, ο 50χρονος είχε συλληφθεί στα πλαίσια του αυτοφώρου.

Όμως η άτυχη γυναίκα και μητέρα ενός κοριτσιού μόλις 13 ετών αυτή τη φορά δεν μπόρεσε να ξεφύγει από τη μανία του συζύγου της.

Δείτε βίντεο