Ένας 44χρονος πατέρας κατήγγειλε τον πεθερό του για κακοποίηση και ξυλοδαρμό του 2χρονου παιδιού του, στη Θεσσαλονίκη.

 Θλίψη, πόνος και οργή, είναι τα συναισθήματα του 44χρονου άντρα, που μιλά πρώτη φορά για τον φρικτό εφιάλτη που βιώνει, όπως ο ίδιος καταγγέλλει στο grtimes.gr και αφορά το ίδιο του το παιδί.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, το μόλις δύο χρόνων αγοράκι του, το οποίο μένει μακριά από εκείνον μετά το διαζύγιο με τη σύζυγό και μητέρα του παιδιού και συγκεκριμένα στο σπίτι του πεθερού του, κακοποιήθηκε από τον παππού του.

 Ο ίδιος όπως λέει πριν λίγο καιρό βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν η γυναίκα του έφυγε από το σπίτι τους κατηγορώντας τον για σωματική βία κάτι που δεν αποδείχτηκε ωστόσο ποτέ και αποφάσισε να βρει καταφύγιο στο πατρικό της σπίτι. «Ήταν το πρώτο σοκ, ξαφνικά μακριά μου το παιδί μου, δύσκολο να το διαχειριστεί κανείς εύκολα. Βρέθηκε μια λύση να το βλέπω μια φορά το μήνα, αλλά ακόμη και αυτό δεν το τηρεί η πρώην σύζυγός μου», λέει χαρακτηριστικά.

 Φοβισμένος ο 44χρονος στη Θεσσαλονίκη σχετικά με το παιδί του

Όμως το μεγαλύτερο σοκ θα ερχόταν για εκείνον όταν θα πληροφορούνταν βλέποντας μηνύματα σε κινητό κοινής φίλης με την πρώην συζύγου του ότι ο πεθερός του χτυπούσε, κακοποιούσε σωματικά το δύο ετών παιδί του.

 «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου ειδικά όταν είδα τις φωτογραφίες με το παιδάκι μου χτυπημένο παντού, δεν το πίστευα ότι συνέβαινε κάτι τέτοιο. Κινητοποιούνται τα πάντα άμεσα και ενώ αρχικά είχε απαγορευτεί να έχει επαφή ο πεθερός μου με το παιδάκι ξαφνικά αυτό προσπεράστηκε και έγινε άρση της απόφασης. Φοβάμαι για το παιδί μου, για τη σωματική του ακεραιότητα και είμαι αποφασισμένος να διεκδικήσω την επιμέλεια του», είπε ο 44χρονος στο grtimes.gr.

 Όπως εξηγεί δεν κατάφερε να πετύχει αυτό που ήθελε στο δικαστήριο που έγινε ενώ τώρα ελπίζει στο Εφετείο να πετύχει αυτό που θέλει και να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του, καθώς όπως σημειώνει εκείνο κινδυνεύει αφού μεγαλώνει σε ένα επικίνδυνο και τοξικό περιβάλλον. Η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες.