Το οπτικό και ακουστικό υλικό που στήριζε την καταγγελία για οδηγό αστικού λεωφορείου, ο οποίος έδωσε το τιμόνι σε μια ανήλικη για να οδηγήσει, αρκούσε για να καταστήσει το ζήτημα σχεδόν σοκαριστικό. Στην εκπομπή «T-live» μεταδόθηκε το συμβάν, το οποίο εξυφαίνεται όταν δείχνει να αφήνει τα ηνία σε μια ανήλικη, η οποία είναι κατενθουσιασμένη από την εμπειρία. Το ζήτημα γίνεται έτι σοβαρότερο, αφού υπήρχαν επιβάτες στο λεωφορείο



«Βλέπουμε ένα κορίτσι 15-16 χρόνων, το οποίο έχει πάρει το λεωφορείο, ο οδηγός είναι δίπλα και οδηγεί ένα αστικό λεωφορείο. Κάποια είναι μέσα από τις φίλες της, γιατί το τραβάει βίντεο και το λέει κιόλας ότι "εγώ είμαι, τράβα βίντεο, γιατί εγώ οδηγώ…", κάτι τέτοιο. Είναι απαράδεκτο ότι δίνει το λεωφορείο σε ένα 15χρονο παιδί. Αν γίνει οποιοδήποτε ατύχημα, από ποιον θα ζητήσουν ευθύνες; Από το παιδί που το πήρε ή από τον οδηγό;», ανέφερε στο «T-live» η γυναίκα που κατήγγειλε το γεγονός.



Ο οδηγός ακούγεται να δίνει οδηγίες στην ανήλικη, ενώ μέσα στο λεωφορείο υπάρχουν δύο τουλάχιστον άτομα, με μία κοπέλα να τραβά το βίντεο. Τα εσωτερικά φώτα του λεωφορείου μαρτυρούν ότι το συμβάν έγινε βράδυ. 



Από την άλλη μεριά ο άντρας που φέρεται να εμπλέκεται στο επεισόδιο εξανέστη, ο οποίος, μιλώντας στον Alpha, δεν αρνήθηκε ότι πρόκειται για τη φωνή του στο βίντεο, αλλά απέρριψε μετά βδελυγμίας το γεγονός ότι πρόκειται για εκείνον που έδωσε το τιμόνι. «Δεν είμαι εγώ αυτός, δεν είμαι εγώ αυτός. Η φωνή μου είναι ναι. Παιδιά, σας παρακαλώ, δεν είμαι εγώ εκεί. Θα με τρελάνετε; Σε αυτό έχει γίνει μοντάζ, δεν είμαι αυτός», είπε ο οδηγός.