Νέα στοιχεία για το αιματηρό περιστατικό στο μπαρ του Ρεθύμνου, που οδήγησε στον τραυματισμό δύο ανθρώπων έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ειδικότερα από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ένας θαμώνας που πυροβολήθηκε από αστυνομικό, τον οποίο μαχαίρωσε ο ίδιος θαμώνας.



Λίγο νωρίτερα δημοσιεύθηκε και ένα βίντεο με τον αιματηρό καβγά, που τράβηξε κάποιος από τους δεκάδες έντρομους πολίτες, που έτυχε να διασκεδάζουν στο συγκεκριμένο μαγαζί το βράδυ του Σαββάτου.



Στο βίντεο της ΕΡΤ, ακούγεται ξεκάθαρα ο πυροβολισμός του αστυνομικού.

Προσοχή ακολουθούν σκληρές εικόνες



Όπως φαίνεται στις εικόνες του creta24 έσπασε η τζαμαρία ακόμα και του κοντινού κινηματογράφου από τον άγριο καβγά που μεταφέρθηκε από το μπαρ, στο πεζοδρόμιο.

purovolismos

purovolismos_2


Πώς ξεκίνησε ο καβγάς

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία αλλά και τις καταθέσεις των «πρωταγωνιστών» όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας του αστυνομικού, που εργάζεται στο μαγαζί, άρχισε να καβγαδίζει να τον 26χρονο, που ήταν εκεί μαζί με τα αδέρφια του. Όπως προέκυψε μετά, όλοι είχαν μαζί τους μαχαίρια.

Ο 26χρονος φέρεται να έβγαλε μαχαίρι την ώρα του καβγά. Ο αστυνομικός, γιος του εργαζόμενου που ήταν εκτός υπηρεσίας και είχε πάει στο μαγαζί για να διασκεδάσει, είδε τη σκηνή και έτρεξε να επέμβει.

Όπως είπε ο αστυνομικός, στην προσπάθειά του να αμυνθεί, πυροβόλησε τον 26χρονο και τον τραυμάτισε -ελαφρά- στην κοιλιά!

Το αποτέλεσμα του επεισοδίου ήταν να βρεθούν στο νοσοκομείο τόσο ο αστυνομικός όσο και ο θαμώνας, ενώ συνελήφθησαν και τα αδέρφια του 26χρονου θαμώνα γιατί είχαν μαζί τους μαχαίρια.