Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγραφεί ο θρήνος που βιώνει η οικογένεια του υποσμηναγού που έχασε τη ζωή του κατά την πτώση του F-4 στην Ανδραβίδα.
Ο Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας διακρινόταν για το ήθος και την αγάπη του για την πατρίδα, αλλά και για τη δουλειά του και επ’ αυτών ο πατέρας του μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό Action24.

«Το παιδί αγαπούσε πολύ τη δουλειά του. Τελευταία ημέρα που τον είδα -είχα να τον δω πέντε μήνες- μου λέει “όλα καλά”. Του λέω “πρόσεξε, γιατί ο Ερντογάν είναι ύπουλος”. “Όχι”, μου λέει, “έχουμε σχέδιο να αντιμετωπίσουμε τα πάντα”. Μου είχε επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν τον ενδιέφερε αν ζήσει ή αν πεθάνει», είπε βουρκωμένος ο πατέρας του.

Όπως λέει, «το όνειρό του ήταν μόνο η πατρίδα, δεν τον ενδιέφεραν ούτε τα χρήματα ούτε τίποτα. Αγαπούσε πολύ την πατρίδα. Ήταν ταμένος στο να γίνει πιλότος».

Η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, όπως αναφέρει και εκείνος και η σύζυγός του, ενώ και τα δύο αδέρφια του υποσμηναγού δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία.

«Η μητέρα του δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Τα αδέρφια του είναι σε κατάσταση σοκ. Ήταν πολύ αγαπημένα», είπε ο πατέρας του αδικοχαμένου υποσμηναγού.