Σκηνές θρίλερ έζησε ένα ζευγάρι στην περιοχή Έξω Παναγίτσα της Χαλκίδας, όταν τρεις άγνωστοι με κουκούλες εισέβαλαν στο σπίτι τους.

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής, κι όπως φαίνεται γνώριζαν τη συνήθεια του 59χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού να κάνει έξω ένα τσιγάρο, πριν πέσει για ύπνο.

Έτσι, μόλις βγήκε ξεκίνησαν να τον γρονθοκοπούν και στη συνέχεια τον υποχρέωσαν να τους βάλει στο σπίτι του, απειλώντας τον ο ένας με μαχαίρι και ο άλλος με πιστόλι. Μόλις μπήκαν, ακινητοποίησαν και την 56χρονη σύζυγό του, τους έδεσαν και άρχισαν να ερευνούν όλα τα δωμάτια, ώσπου βρήκαν ένα χρηματικό ποσό και διάφορα κοσμήματα τα οποία άρπαξαν και έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr.

Αρκετή ώρα αργότερα, τα θύματα λύθηκαν και ειδοποίησαν την Άμεση Δράση, αλλά δεν εντόπισε τους κακοποιούς. Ο 59χρονος πήγε στο νοσοκομείο Χαλκίδας για τις πρώτες βοήθειες και εκεί έδωσε κατάθεση στους άνδρες της Ασφάλειας Χαλκίδας που ερευνούν για να εντοπίσουν τους ληστές.