Δάκρυσε με την περιγραφή του συνηγόρου της, Αλέξη Κούγια, σε ό,τι αφορά το θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας, η Ρούλα Πισπιρίγκου. Με ένα χαρτομάντιλο που κρατούσε, σκούπισε τα δάκρυά της, ενώ είχε διπλωμένη στα χέρια της μια φωτογραφία του κοριτσιού. Το Star σκιτσογράφησε δύο στιγμιότυπα από τη δίκη, ένα εκ των οποίων αυτό. 

Το άλλο ήταν στην κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη, τον οποίο φέρεται να κοίταξε -και μάλιστα να έκανε νόημα στο δικηγόρο της- όταν απολογήθηκε για την απιστία του. Φέρεται, μάλιστα, να είχε αγανάκτηση στο βλέμμα της. Οι υπόλοιποι συγγενείς της δεν έδωσαν το «παρών» στο δικαστήριο, αφού όλοι είναι μάρτυρες.  



O Μάνος Δασκαλάκης, πάντως, πρόκειται να τεθεί ως μάρτυρας απέναντι στον Αλέξη Κούγια στις 7 Φεβρουαρίου. Οι ερωτήσεις που θα του κάνει, θα είναι πολλές και θα κρύβουν εκπλήξεις, όπως είπε στους δημοσιογράφους ο ποινικολόγος.

Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου ήδη υποστηρίζει, και πρόκειται να εντείνει τις προσπάθειές του ως προς αυτήν την κατεύθυνση, ότι η κατηγορουμένη μάνα κάθεται στο εδώλιο άδικα. Ευθύνη έχουν οι γιατροί. Ζητά ουσιαστικά να ξεκινήσουν όλα από την αρχή. Αμφισβητεί ακόμα και τους τεχνικούς ελέγχους ή το γεγονός ότι αιτία θανάτου είναι η κεταμίνη. 

* Να καταθέσουν όσοι έκαναν εξέταση στα σπλάχνα του παιδιού
* Να γίνει νέα τοξικολογική εξέταση στην Τζωρτζίνα
* Να καταθέσει ξανά η ιατροδικαστής Λευκίδου
* Να κληθεί ως μάρτυρας η ιατροδικαστής Χαρά Σπηλιοπούλου

«Η Σπηλιοπούλου είναι στο απυρόβλητο και ξεπληρώνει λογαριασμούς. Περιμένετε τα αιτήματά μας και τη θέση μας και θα δείτε ότι θα δικαιωθούμε. Κανένας αθώος δεν πάει φυλακή», είπε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου



Ο κύριος Κούγιας θεωρεί πως έγιναν λάθη και ότι η κατηγορουμένη δεν έδωσε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα. Ζητά:

* Να διαβιβαστούν οι φωτογραφίες από τη νεκροψία
* Να αναζητηθεί η υπεύθυνη που έλεγξε τον σάκο αναζωογόνησης μετά την ανάνηψη της Τζωρτζίνας
* Να κατατεθεί ο αριθμός με τα φάρμακα που της χορηγήθηκαν
* Oι ποσότητες τέτοιων φαρμάκων που είχαν τα νοσοκομεία
* H εσωτερική αλληλογραφία μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης