Βάθους εικοσαετίας είναι οι καταγγελίες που αφορούν τον φερόμενο ως ψευτογιατρό, ο οποίος, όπως αναφέρεται στην εκπομπή «Tlive» που φέρεται να δημοσιοποίησε αποκλειστικά πλάνα, επισκέφτηκε το αστυνομικό τμήμα της περιοχής του. Τρεις φορές τον μήνα πρέπει να παρευρίσκεται σε αυτό, σύμφωνα με τους περιοριστικούς όρους που του επιβλήθηκαν. Η παραμονή του στο αστυνομικό τμήμα κράτησε τέσσερα λεπτά. 



Ο ίδιος δήλωνε νευρολόγος και φυσίατρος, έταζε θαυματουργές θεραπείες με φιαλίδια που περιείχαν δήθεν βλαστοκύτταρα. Μαζί του και ο Γερμανός συνεργός του είχε βγάλει ΑΦΜ στην Ελλάδα και φέρεται να προσέφερε υπηρεσίες στο γραφείο του 66χρονου.

Ξεκίνησε τη δράση του -σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία της Αστυνομίας- το 2009, ενώ κράτησε μέχρι τον Νοέμβριο του 2020, όμως αναφέρονται κρούσματα έως και τα τέλη του περασμένου έτους 2022. Ωστόσο, οι Αρχές εξετάζουν καταγγελίες ακόμα και από το μακρινό 2002 με θύματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κέρκυρα και Χίο. Κάποιοι άνθρωποι «είδαν» ελπίδα μέσα από τη φαρμακευτική αγωγή και τις υποσχέσεις του 66χρονου, όμως πέθαναν.

Ο ψευτογιατρός φέρεται να ταξίδευε με τους ασθενείς στη Γερμανία, όπου συναντούσαν τον 72χρονο Γερμανό, που συστηνόταν ως γενετιστής. Αφού έπαιρναν την έγκρισή του, οι ασθενείς επέστρεφαν στην Ελλάδα και ξεκινούσαν τη δήθεν θεραπεία.

Η πρώτη καταγγελία για απάτη έγινε το 2016 στην Αθήνα. Το 2019 για την υπόθεση αυτή του επιβλήθηκαν περιοριστικά μέτρα. Τότε έκλεισε το «ιατρείο» του.