Στη χαράδρα ενός βουνού στη Γορτυνία εγκλωβίστηκε το βράδυ του Σαββάτου ένας νεαρός κυνηγός από τα Λαγκάδια Αρκαδίας, αλλά απεγκλωβίστηκε σώος έπειτα από πολύωρη επιχείρηση των σωστικών συνεργείων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ιστότοπος protothema.gr, ο 30χρονος συμμετείχε με ομάδα κυνηγών που αναζητούσαν αγριογούρουνα, αλλά λίγο μετά τη δύση του ηλίου βρέθηκε εγκλωβισμένος σε ένα βραχώδες σημείο ανάμεσα στις περιοχές των Λαγκαδίων και του Λευκοχωρίου, από το οποίο ήταν αδύνατο να φύγει λόγω του σκότους και των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή. Παρά τις προσπάθειες των υπόλοιπων μελών της ομάδας του να του προσφέρουν βοήθεια, δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί και έτσι ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες Αρχές.

Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης από άνδρες της ΕΜΑΚ Πάτρας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βυτίνας, αστυνομικούς του τμήματος Τροπαίων και εθελοντές και στις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής ο 30χρονος κυνηγός απεγκλωβίστηκε από το επικίνδυνο σημείο όντας καλά στην υγεία του. Ωστόσο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης, καθώς παρουσίαζε συμπτώματα υποθερμίας.