Ο Ντέιβιντ Χάρισον Ρόμπινσον και η σύζυγός του Λουκρητία Ρόμπινσον εξαφανίστηκαν στις 23 Ιανουαρίου, σύμφωνα με το Silver Alert που εκδόθηκε.

 Οι πληροφορίες της ΕΡΤ αναφέρουν πως τελευταία φορά που κάποιος επικοινώνησε μαζί τους ήταν η γυναίκα που τους φρόντιζε και η οποία τους μίλησε τηλεφωνικά.

 Όμως για μέρες μετά δεν είχε νέα τους κι έτσι επισκέφθηκε το σπίτι τους, αλλά εκεί δεν ήταν κανείς. Έλειπε επίσης το αυτοκίνητό τους. Ανησύχησε κι επικοινώνησε με την κόρη τους, η οποία ζει στην Αμερική. Εκείνη απευθύνθηκε στην Αστυνομία και ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό τους. Δεν έχουν εντοπιστεί ίχνη τους μέχρι τώρα.

 Η Αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, με τις έρευνες να συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση.

 Την Κυριακή η κόρη του ζευγαριού έγραψε στη σελίδα της στο Facebook ότι οι γονείς της έβαλαν μόνοι τους τέλος στις ζωές τους.

 «Από σήμερα οι γονείς μου αγνοούνται επισήμως και θεωρούνται νεκροί από δική τους θέληση (λεπτομέρειες δεν είναι διαθέσιμες, καθώς ήταν πολύ κλειστοί άνθρωποι). Βρίσκονταν στην Ελλάδα όταν συνέβη - δεν ξέρω πού πήγαν για να βάλουν τέλος στη ζωή τους, οπότε μέχρι να βρεθούν τα πτώματά τους χρειάζομαι τη βοήθεια της κοινότητάς μου για να παραμείνω λειτουργική. Όσο περιμένω, δεν θέλω ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ Ή ΟΙΚΤΟ! ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ να ακούσω καλά πράγματα από τις ζωές σας, και πάρα πολλές φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων. Όλες τις φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων. Προετοιμάζομαι για ψυχική και συναισθηματική κατάρρευση όταν τους βρούμε και βγάλουμε από τη μέση τον τεράστιο όγκο της γραφειοκρατίας σε δύο χώρες, αλλά μέχρι τότε πρέπει να μείνω συγκεντρωμένη.

 TLDR: Η ζωή είναι χάλια, δώστε μου φωτογραφίες κατοικίδιων ζώων για να συνεχίσω», έγραψε.