Το πανελλήνιο συγκλόνισε η τραγική απώλεια των δύο πιλότων της Πολεμικής μας Αεροπορίας που έχασαν τη ζωή τους με το μοιραίο Phantom που κατέπεσε σε θαλάσσια περιοχή κοντά στην Ανδραβίδα.

O Στάθης Τσιτλακίδης, o κυβερνήτης, και Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας, ο συγκυβερνήτης, πέρασαν στην ιστορία σαν ήρωες. Ο αδερφός του Στάθη, Στέλιος Τσιτλακίδης, αποκάλυψε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ποια ήταν τα τελευταία λόγια που του είπε ο αδικοχαμένος σμηναγός.

Στάθης Τσιτλακίδης: «Σε αγαπώ πολύ, αδερφέ μου»

«Τα λόγια περισσεύουν αυτές τις ώρες. Για εμάς ο Στάθης ήταν, είναι και θα είναι ένας ήρωας, όπως και ο Μάριος-Μιχαήλ», είπε ο αδερφός του Στάθη Τσιτλακίδη, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και την Κατερίνα Σουλιώτη.

Αποκάλυψε, μάλιστα, τον τελευταίο διάλογο που είχε με τον 31χρονο αδελφό του, λίγο πριν από το ταγικό δυστύχημα. «Από τον αδερφό μου κρατάω τα τελευταία του λόγια. Μου είπε ότι με αγαπάει πολύ και το ίδιο του είπα κι εγώ, "θα τα πούμε αύριο", μου είπε», ανέφερε συγκινημένος ο Στέλιος Τσιτλακίδης.

Ο αδερφός του σμηναγού του Phantom ευχαρίστησε θερμά για την αγάπη και την υποστήριξη που δέχεται από τον κόσμο η οικογένειά του. «Δεν έχουμε λόγια. Ένα τεράστιο "ευχαριστώ" για την αγάπη και τη στήριξή τους», είπε χαρακτηριστικά.