Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται, προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δύο άνδρες, οι οποίοι φέρονται να βίασαν διαδοχικά σε κλαμπ στην Πετρούπολη μια 28χρονη κοπέλα, όπως η ίδια κατήγγειλε.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πρόκειται για δύο Ρομά, οι οποίοι με την απειλή όπλου βίασαν την 28χρονη.

Τι κατήγγειλε η κοπέλα

Η 28χρονη, όπως η ίδια περιέγραψε, έζησε στιγμές φρίκης, τα ξημερώματα του Σαββάτου σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ στην Πετρούπολη, όπου, όπως κατήγγειλε, τη βίασαν δύο άτομα υπό την απειλή όπλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 28χρονη κατέθεσε ότι είχε πάει με μια φίλη της στο κλαμπ για να διασκεδάσουν. Για αρκετή ώρα δεχόταν την παρενόχληση από τα δύο άτομα χωρίς η ίδια να ανταποκρίνεται.

Οι δύο άγνωστοι, σύμφωνα με την καταγγελία της 28χρονης, την πλησίασαν και με την απειλή όπλου τη βίασαν στις τουαλέτες.

Πρώτα τη βίασε ο ένας και στη συνέχεια φαίνεται πως είχε συνεννοηθεί με έναν άλλον άνδρα, ο οποίος μπήκε επίσης στην τουαλέτα και προέβη στη συγκεκριμένη πράξη.

Η κοπέλα βγήκε από το μαγαζί σε πολύ άσχημη κατάσταση και κάλεσε την Αστυνομία.

Οι έρευνες της Αστυνομίας είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών, με τη νεαρή γυναίκα να έχει περιγράψει τα χαρακτηριστικά τους και τους αστυνομικούς να βρίσκονται στα χνάρια τους.