Σε πέντε νέες συλλήψεις για την υπόθεση των βιασμών και της μαστροπείας της 12χρονης στα Σεπόλια προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Συγκεκριμένα μετά από εντάλματα σύλληψης του Εισαγγελέα που χειρίζεται την υπόθεση, οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων πέρασαν χειροπέδες σε δύο Πακιστανούς και τρεις Έλληνες, οι οποίοι ταυτοποιήθηκε ότι συνευρέθηκαν επί πληρωμή με τη 12χρονη τουλάχιστον μία φορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι ένας από τους συλληφθέντες είναι γιατρός δερματολόγος το επάγγελμα που έχει το ιατρείο του στον Κολωνό.

Ειδικότερα πρόκειται για δύο υπηκόους Πακιστάν, 50 και 23 χρόνων, και τρεις Έλληνες 65, 44 και 49 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν στον Κολωνό, τον Πειραιά και τα Σπάτα.

Οι πέντε νέοι παιδοβιαστές εντοπίστηκαν από την συνεχιζόμενη έρευνα στα κινητά τηλέφωνα, τις εφαρμογές επικοινωνίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούσε ο Ηλίας Μίχος.

Σημειώνεται ότι μέσα στην ημέρα οι συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, δυνάμει ενταλμάτων, βραδινές ώρες εχθές (14-2-2023), από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, τρεις ημεδαποί, 65, 49 και 44 ετών και δύο αλλοδαποί, 50 και 23 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.