Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον βιασμό 13χρονης από τρεις ανήλικους σε χωριό κοντά στη Λιβαδειά.

Ειδικότερα, το κορίτσι, εμπιστεύτηκε έναν από τους δράστες με τον οποίο είχε φιλική σχέση και βρέθηκε εγκλωβισμένη να ζει την απόλυτη φρίκη σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι σε ερημική τοποθεσία.

Το μεσημέρι της Τρίτης, το 13χρονο κορίτσι ακολούθησε σε ερημική τοποθεσία έναν από τους ανήλικους που διατηρούσε επαφή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Την ώρα εκείνη εμφανίστηκαν και οι άλλοι δύο και τότε η ανήλικη προσπάθησε να απομακρυνθεί, αντιλαμβανόμενη ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Βάσει των όσων περιέγραψε στους αστυνομικούς, ο ένας από τους δράστες την άρπαξε από το λαιμό, την ακινητοποίησε και στη συνέχεια την οδήγησε με τους φίλους του σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι. Εκεί τη βίασαν διαδοχικά οι δύο από τους τρεις μαθητές.

To κορίτσι αμέσως μίλησε στους γονείς της για τα όσα βίωσε και άμεσα ο πατέρας της έκανε καταγγελία στις Αρχές, υποβάλλοντας μήνυση σε βάρος των δραστών. Η 13χρονη είχε κατονομάσει τον έναν από τους μαθητές με τον οποίο είχε φιλική σχέση, ενώ όπως είπε δεν γνώριζε τους άλλους δύο. Μετά τις έρευνες των αστυνομικών, την Τετάρτη κατέστη εφικτή η ταυτοποίηση των τριών ανηλίκων, καθώς πρόκειται για έναν 15χρονο και δύο 16χρονους μαθητές Λυκείου, που ζουν σε χωριά κοντά στη Λιβαδειά.

Τα τρία αγόρια οδηγήθηκαν την Πέμπτη ενώπιον του εισαγγελέα, αντιμετωπίζοντας βαρύτατες κατηγορίες. Παράλληλα, η 13χρονη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, που σύμφωνα με πληροφορίες διαπίστωσε πως υπήρχαν ίχνη σεξουαλική κακοποίησης.