Λίγο πριν τις 9 το πρωί έφτασε στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η Ρούλα Πισπιρίγκου, ντυμένη στα μαύρα και φορώντας μια μακριά καπαρντίνα η Ρούλα Πισπιρίγκου όπου αναμένεται να καταθέσει ο Μάνος Δασκαλάκης.

Η δίκη για την δολοφονία της Τζωρτζίνας συνεχίζεται με την εξέταση του εν διαστάσει συζύγου της κ. Πισπιρίγκου, ο οποίος αναμένεται να δεχτεί πλήθος ερωτήσεων από τον Αλέξη Κούγια. Ο Δασκαλάκης καταθέται για τρίτη μέρα, ενώ στη συνεδρίαση της Τετάρτης  ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, βομβάρδισε με ερωτήσεις τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Πριν λίγες ημέρες ο κ. Κούγιας χαρακτήρισε τον Δασκαλάκη ως «κλαρινογαμπρό», λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Δεν σκοτώνεις τα παιδιά σου για έναν κλαρινογαμπρό». Σήμερα ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα καλείται και πάλι να απαντήσει στις ερωτήσεις του γνωστού ποινικολόγου, ο οποίος αντιστρέφει τις παραδοχές του βουλεύματος, ισχυριζόμενος πως δεν ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου αυτή που δεν άντεχε να αποχωριστεί τον σύζυγο της, αλλά ότι ο Δασκαλάκης ήταν αυτός που «είχε απόλυτο έρωτα με την κατηγορουμένη».

Ο Μάνος Δασκαλάκης υποστηρίζει πως η Ρούλα Πισπιρίγκου σκότωνε τα παιδιά της προσπαθώντας να τον πείσει να μην χωρίσουν.