Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η κοινωνία της Μεσαράς μετά την είδηση του θανάτου 57χρονου, η σορός του οποίου εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες που έσπευσαν να κατασβέσουν φωτιά στην επιχείρησή του στο Τυμπάκι.

 Το προανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, που έχει αναλάβει να διερευνήσει τα αίτια πρόκλησης της φωτιάς, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα. 

 Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 57χρονος, πατέρας δύο παιδιών, νωρίτερα είχε προμηθευτεί ποσότητα καυσίμου σε μπιτόνι. Οι πληροφορίες αυτές έχουν φτάσει και στις αρμόδιες Αρχές, που τις εξετάζουν για να διαπιστωθεί η ακρίβειά τους.

 Επίσης, στοιχεία αναμένεται να προσφέρει και η εξέταση του ιατροδικαστή.

 Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις 12:00 σήμερα, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον χώρο της έκθεσης της αντιπροσωπείας.


 Στο σημείο έσπευσαν 10 οχήματα με 20 άνδρες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Μοιρών, τον Πύργο και από το Ηράκλειο, που κατάφεραν γρήγορα να περιορίσουν τις φλόγες, ώστε να μην επεκταθούν σε διαμέρισμα που βρίσκεται στον πάνω όροφο. Ωστόσο, για τον άνδρα ήταν ήδη αργά. Στο σημείο μετέβη αστυνομική δύναμη αλλά και ιατροδικαστής.

 

Πηγή: Cretalive