Στο μικροσκόπιο της ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό βρίσκονται ακόμα 6 άτομα.

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη στην τελευταία της κατάθεση αναγνώρισε 11 άτομα, εκ των οποίων τα 5 συνελήφθησαν (τα 4 προφυλακίστηκαν, το ένα αφέθηκε ελεύθερο με όρους) και ακόμα 6 άτομα κλήθηκαν την Παρασκευή για εξηγήσεις.

Οι 6 τελευταίοι πήραν προθεσμία από την ανακρίτρια να καταθέσουν απολογητικό υπόμνημα σήμερα ή αύριο και από αυτό θα κρίνει το αν θα προφυλακιστούν ή όχι.

Ανάμεσά στους 6 βρίσκεται και ο οδοντοτεχνίτης, πρώην διαιτητής, ο οποίος υπήρξε και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος.

Η 12χρονη υπέδειξε το κατάστημα του πρώην διαιτητή, κατά τη κατάθεσή της στους αστυνομικούς.

Ο 60χρονος υποστηρίζει ότι δεν είχε καμία επαφή με την ανήλικη και ότι έδινε μόνο στο κορίτσι και στα υπόλοιπα συγγενικά της μέλη χρήματα, για να αγοράσουν φαγητό.


Αναγνωρίζει κι άλλα πρόσωπα η 12χρονη

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της μητέρας της ανήλικης, Απόστολο Λύτρα, «το θέμα είναι ότι "έχει ξεκλειδώσει" η 12χρονη και αναγνωρίζει πολλά άτομα, που έχουν διαπράξει αυτά τα εγκλήματα εις βάρος της. Περιμένουμε πλέον να δούμε τώρα τα αντανακλαστικά των εισαγγελικών Αρχών, για να γίνουν οι συλλήψεις όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

«Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι υπάρχουν και άλλα κορίτσια, δυστυχώς, σε τέτοιες ηλικίες που έχουν πέσει θύματα των συγκεκριμένων ανθρώπων», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.


Ο Μίχος έστελνε τη 12χρονη σε σπίτια για «δημόσιες σχέσεις»

Σύμφωνα με το Mega, η 12χρονη στην κατάθεσή της είπε ότι ο Ηλίας Μίχος την έστελνε σε σπίτια, ώστε να γνωρίσει τα άτομα, με τα οποία αργότερα θα της έκλεινε ραντεβού.

«Με είχε στείλει να χτυπήσω το κουδούνι στο ιατρείο του», φέρεται να είπε η 12χρονη στους αστυνομικούς για τον δερματολόγο.

«Μου λέει ο Μίχος "με αυτόν θα πας". Τον πλησίασα στην πλατεία», ανέφερε το κορίτσι για άλλον άντρα, ο οποίος ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού.

Η 12χρονη είπε ότι ο Μίχος ξέρει την αλήθεια και για τη μητέρα της, η οποία αναμένεται το επόμενο διάστημα να καταθέσει νέα αίτηση αποφυλάκισης.