Κρατά άσβεστη την ελπίδα ότι ο γιος του, Νικόλας Θεοδωρίδης, είναι ζωντανός και θεωρεί ότι βρίσκεται στη Σκανδιναβία. Ο πατέρας του έζησε ένα μαρτύριο, αφού στα 19 του το παιδί του εξαφανίστηκε από τον Βύρωνα. Επέστρεψε ώστε να δείξει ότι ακόμη θεωρεί πως ο γιος του είναι ζωντανός. 

«Τα μηνύματα συμπαράστασης από τον κόσμο είναι χιλιάδες. Από εκεί που δεν έχουμε συμπαράσταση είναι η Δανία, ξέρουμε και πιστεύουμε ότι το παιδί μας βρίσκεται εκεί», δήλωσε συγκινημένος ο πατέρας του Νικόλα, που βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», στο Star.



Ήταν ιπτάμενος φροντιστής και λίγο καιρό πριν εξαφανιστεί έπαιζε ένα διαδικτυακό παιχνίδι για ώρες. Η οικογένεια θεωρεί ότι επιτήδειοι παγίδευσαν το παιδί τους μέσω του παιχνιδιού και το παρέσυραν σε κάποιο κοινόβιο παραθρησκευτικής οργάνωσης στη Δανία.

Έρευνες για την υπόθεση είχε κάνει και ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ενώ είχε κατατεθεί αίτημα να ανοίξουν δύο εφαρμογές σε βάθος χρόνου, αλλά και του τραπεζικού απορρήτου. Από αυτήν προέκυψε ότι έγιναν αγορές στο αεροδρόμιο εκείνη την ημέρα.



Ο πατέρας του Νικόλα πιστεύει ότι ο γιος του ίσως έχει απαχθεί από κάποια παραθρησκευτική οργάνωση στη Δανία. «Το παιδί μου κρατείται στη Δανία! Από το παιχνίδι που έπαιζε το παιδί και μετά από δική μας έρευνα, εμπλέκονται κάποιοι που θεωρούνται ειδήμονες, παρασέρνοντας άλλα άτομα», τόνισε ο κ. Θεοδωρίδης.

Έπειτα, αναφώνησε: «Επειδή ο Νικόλας είναι ενήλικος, δεν μας ενημερώνουν για τίποτα! Ας μας πουν αν το παιδί μας ζει, δεν μας νοιάζει πού είναι! Ήταν 19 χρόνων όταν έφυγε. Καταστραφήκαμε ως οικογένεια».

Κατά τον ίδιο, η υπόθεση έχει κενά και το ερώτημα για το λόγο που δεν έχουν ανοίξει τους λογαριασμούς του στα social media δεν έχει απάντηση. 

Ο Νικόλας είχε πει στους γονείς του πως θα πήγαινε για εκπαίδευση με την αεροπορική εταιρεία στο Μιλάνο, ωστόσο η εκπαίδευση ήταν προγραμματισμένη στις 12 Ιανουαρίου, ενάμιση μήνα αφού έφυγε.

Τελευταία φορά που είχε επικοινωνία με τον πατέρα του ήταν τα μεσάνυχτα της 26ης Νοεμβρίου, για να τον ενημερώσει ότι έφτασε στο Μιλάνο. Έκτοτε τα ίχνη του εξαφανίστηκαν. Όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων, η κλήση δεν έγινε από το Μιλάνο αλλά από τη Δανία. Έκτοτε το στίγμα του κινητού του χάθηκε.