Ένα βήμα προτού χάσει το τελευταίο του σπίτι βρίσκεται ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το εξοχικό του στο Σοφικό της Κορινθίας βγαίνει σε πλειστηριασμό το μεσημέρι της 1ης Μαρτίου, με τιμή πρώτης προσφοράς τις 176.400 ευρώ.

Το τριώροφο σπίτι βρίσκεται σε ένα μεγάλο οικόπεδο στην περιοχή και θεωρείται σπουδαία ευκαιρία στην αγορά ακινήτων. Το σπίτι ανήκει στον Πέτρο Φιλιππίδη και στη σύζυγό του, ενώ στην ηλεκτρονική σελίδα των πλειστηριασμών υπήρχε και αεροφωτογραφία που έδειχνε την προνομιακή θέση του ακινήτου, πάνω στο βουνό, με θέα στον κόλπο του Αμονιού.

Το συγκεκριμένο κτίριο είναι ημιτελές, καθώς το ζευγάρι δεν είχε καταφέρει να τελειώσει όλες τις εργασίες, προκειμένου να ολοκληρωθούν και οι τρεις όροφοί του.

Είναι το τελευταίο σπίτι που έχει απομείνει στο ζευγάρι και το τρίτο ακίνητο που βγαίνει στο σφυρί, μετά την εξοχική μονοκατοικία στην Κέρκυρα και τη μεζονέτα στο Ψυχικό. Μάλιστα, η συγκεκριμένη μεζονέτα, που ήταν και η κύρια κατοικία του Πέτρου Φιλιππίδη, της συζύγου του και του γιου τους, βγήκε στο σφυρί τον Ιούλιο του 2022 και πωλήθηκε προς 1.200.000 ευρώ, καθώς είχε βρεθεί ενδιαφερόμενος αγοραστής πριν από την έναρξη εκείνου του πλειστηριασμού.

Απομένει να δούμε αν ο Πέτρος Φιλιππίδης και η σύζυγός του θα κάνουν κάποια προσπάθεια ώστε να «παγώσουν» τον πλειστηριασμό, είτε βρίσκοντας οι ίδιοι άλλον αγοραστή με μεγαλύτερη τιμή, είτε εξοφλώντας μέρος του δανείου που έχουν πάρει για να το αποκτήσουν.

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 22/2