Μία εβδομάδα συμπληρώθηκε από την εξαφάνιση του 44χρονου Νίκου Αεράκη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν από το Γάζι Ηρακλείου, και οι έρευνες που πραγματοποιήθηκαν για τον εντοπισμό του δεν έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα.

Την ίδια στιγμή η αγωνία για την οικογένεια και τους συγγενείς του μεγαλώνει. Το απόγευμα της Κυριακής το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση εξαφάνισης, όπου μεταξύ άλλων αναφερόταν: «Έφυγε με αυτοκίνητο μάρκας Renault Clio, χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΗΙΤ 7923, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στην Κρήτη. Ο 44χρονος έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λαδί μπουφάν, γκρι παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια».

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app, όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Για τον αγνοούμενο, σύμφωνα με το cretalive.gr, στήθηκε το Σάββατο επιχείρηση εντοπισμού, από την ΕΛ.ΑΣ, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό, σε στεριά και θάλασσα, στο Παλαιόκαστρο του Δήμου Μαλεβιζίου, καθώς νωρίτερα στην περιοχή είχε εντοπιστεί το αυτοκίνητό του και μέσα τα κλειδιά και το κινητό του. Μάλιστα, η οικογένειά του έχει αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο σε ένα τροχαίο ατύχημα που προηγήθηκε, ο 44χρονος να τραυματίστηκε, να αποπροσανατολίστηκε και να κινδυνεύει η ζωή του.

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 24/2