Η οικογένεια ενός 44χρονου από το Γάζι Ηρακλείου στην Κρήτη περνάει δύσκολες στιγμές, γεμάτες αγωνία, αφού ο άνδρας δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Νικολάου Αεράκη την Κυριακή (19/2) και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν εισαγγελικής εντολής και αιτήματος της οικογένειάς του, εκδίδοντας missing alert.

44xronos-kriti

Ο Νικόλαος Αεράκης έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λαδί μπουφάν, γκρι παντελόνι, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Τη μέρα που εξαφανίστηκε έφυγε από το σπίτι του με ασημί αυτοκίνητο, το οποίο εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο στην περιοχή του Παλαιοκάστρου στην Κρήτη.

44xronos-kriti__2_

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του παραμένουν άκαρπες, ενώ η οικογένειά του προσπαθεί να κινητοποιήσει όσους μπορεί περισσότερους για τον εντοπισμό του.

Η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανέδειξε μέσα από ρεπορτάζ για την υπόθεση νέες φωτογραφίες του 44χρονου, στις οποίες φαίνεται πώς είναι ο 44χρονος Νικόλαος Αεράκης σήμερα.

44xronos-kriti__3_

Η οικογένειά του απευθύνει έκκληση σε όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει με τις Αρχές, με την ελπίδα ότι θα μάθουν καλά νέα και πως ο άνθρωπός τους είναι ζωντανός.

Πληροφορίες που όμως δεν έχουν επιβεβαιωθεί, αναφέρουν πως ο 44χρονος εθεάθη στην Κρήτη, ενώ υπάρχουν και μαρτυρίες ότι τον είδαν σε περιοχές της Αττικής.