Η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας συνεχίζεται με κατηγορούμενη τη μητέρα από την Πάτρα. Ωστόσο, οι αποκαλύψεις για τη σχέση του ζευγαριού δεν σταματούν. Ειδικότερα, σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υπάρχουν μηνύματα που έχει ανταλλάξει η κατηγορούμενη μητέρα με μία χαρτορίχτρα από την Πάτρα τον Ιανουάριο του 2022.

 Τα μηνύματα αυτά έχουν ανταλλαχθεί από 16 έως και 18 Ιανουαρίου. Όπως ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός, ο Μάνος Δασκαλάκης είχε πει στις 15 Ιανουαρίου στην κατηγορουμένη να χωρίσουν. Μάλιστα, μάζεψε και τα πράγματά του και τα πήγε στο σπίτι της μητέρας του.

 Στις 16 Ιανουαρίου η κατηγορούμενη φέρεται να επικοινώνησε με τη χαρτορίχτρα και της ζήτησε να φέρει πίσω τον εν διαστάσει σύζυγό της. Η χαρτορίχτρα τής είπε πως θα επικοινωνήσει με μία «γιαγιά» ή «γριά» όπως την αποκαλούν.

 Σύμφωνα με τον Πέτρο Κουσουλό, αυτές οι συνομιλίες συνεχίζονται μέχρι τις 18 Ιανουαρίου, όταν και η κατηγορουμένη φέρεται να έστειλε μήνυμα στη χαρτορίχτρα και να της ανέφερε πως ο κ. Δασκαλάκης δεν έχει επιστρέψει.