Ραγδαίες εξελίξεις φαίνεται πως έρχονται στην υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Μπορεί τα στοιχεία να είναι συντριπτικά κατά της μητέρας σχετικά με τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας με κεταμίνη, ωστόσο φαίνεται πως οι ιατροδικαστές υποπτεύονται ότι μπορεί να χορηγούνταν και άλλες ουσίες στο μικρό κορίτσι.

Για τον λόγο αυτό, όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο MEGA Βασίλης Λαμπρόπουλος, ιατροδικαστές ζητούν εκταφή της Τζωρτζίνας, καθώς με βάση τα νέα δεδομένα, έχει καθυστερήσει η λήψη τριχών, ώστε να διαπιστωθεί ποιες φαρμακευτικές ουσίες, πιθανόν δηλητηριώδεις, τις έχουν χορηγηθεί.


Για έλλειψη οξυγόνου κάνουν λόγο οι γιατροί

Μάλιστα, στις καταθέσεις τους που θα δώσουν οι γιατροί από την Παιδιατρική κλινική του Ρίου τις επόμενες ημέρες, πρόκειται να αναφερθούν στα επεισόδια της 9χρονης Τζωρτζίνας με τους σπασμούς και θα δηλώσουν πως οφείλονται σε έλλειψη οξυγόνου.

Υπενθυμίζεται πως από τις καταθέσεις από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο καταγράφεται ότι η Τζωρτζίνα εμφάνιζε και άλλα περίεργα συμπτώματα που πιθανότατα να οφείλονται στην μακρόχρονη χορήγηση κάποιας τοξικής ουσίας.