Μια απίστευτη ληστεία σημειώθηκε στην περιοχή της Φιλοθέης με τους διαρρήκτες να καταφέρνουν να φεύγουν με λεία τεράστιας αξίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η διάρρηξη έγινε στο σπίτι ενός 77χρονου επιχειρηματία, ενώ οι δράστες κατάφεραν να φύγουν με μετρητά και κοσμήματα αξίας μεγαλύτερης του ενός εκατομμυρίου και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αφού οι δράστες κατάφεραν να παραβιάσουν μια πλαϊνή πόρτα της μονοκατοικίας, άρχισαν να ερευνούν όλους τους χώρους του σπιτιού.

Αρχικά, οι διαρρήκτες ανακάλυψαν περίπου 85.000 ευρώ σε ένα δωμάτιο του σπιτιού στον 2ο όροφο και μετά βρήκαν και τα κοσμήματα, τα οποία ο επιχειρηματίας εκτιμά ότι η αξία τους ξεπερνούσε τις 800.000 ευρώ.

Μάλιστα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην υπόθεση έχει το γεγονός ότι οι δράστες άρχισαν να ψάχνουν μέσα στο σπίτι για να βρουν το σημείο, όπου ήταν το κεντρικό καταγραφικό των καμερών ασφαλείας, το οποίο, κιόλας εντόπισαν. Επίσης, οι δράστες βρήκαν στο υπόγειο το σημείο όπου υπήρχε το καταγραφικό μηχάνημα και πριν εξαφανιστούν φρόντισαν να το απενεργοποιήσουν και να το καταστρέψουν ολοσχερώς.

Τέλος, φαίνεται πως γνώριζαν για την απουσία συναγερμού στο σπίτι, καθώς ήταν απενεργοποιημένος.

*Πηγή: newsit.gr