Στο 90 και 1
Στο 90 και 1 Κώστας Γκόντζος Διονύσης Βερβελές
syggeneis
Ελλάδα

Τέμπη: «Ο αδελφός μου ήταν στο πρώτο βαγόνι, δεν ξέρω τι θα παραλάβω» - Ώρες αγωνίας για τους συγγενείς

Οι συγγενείς των αγνοουμένων περνούν δραματικές στιγμές περιμένοντας νέα από τους αγαπημένους τους

Δραματικές ώρες ζουν οι συγγενείς των αγνοουμένων, καθώς περιμένουν να μάθουν νέα σχετικά με την εξέλιξη των ερευνών στα συντρίμμια των δύο τρένων στα Τέμπη.

«Ο αδελφός μου ήταν στο πρώτο βαγόνι, δεν ξέρω τι θα παραλάβω», λέει συγγενής θύματος που μίλησε στον Alpha. 

«Ο αδερφός μου ήταν στο πρώτο βαγόνι, ξέρω ότι έχει σκοτωθεί!», δηλώνει η γυναίκα. «Καθόταν στο πρώτο βαγόνι και μία φίλη τον έβαλε μέσα», συμπλήρωσε η αδερφή του άνδρα, η οποία βρίσκεται στο νοσοκομείο Λάρισας και περιμένει να μάθει νέα για την τύχη του.

«Καθόταν στο πρώτο βαγόνι και μία φίλη τον έβαλε μέσα… Δεν ξέρω, δεν μπορώ να σας απαντήσω ακριβώς. Θα περιμένουμε άλλες 4 ώρες για να έχουμε προσωπική ενημέρωση τηλεφωνική για να μας πούνε τα αυτονόητα. Αυτό σας εξηγώ. Εγώ ως η αδερφή του θύματος ξέρω ότι ήταν στο πρώτο βαγόνι και έχει σκοτωθεί. Ρωτάνε οι άνθρωποι και λένε πείτε μας αυτό το απλό πράγμα, πείτε μας σε ποια θέση καθόταν. Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι να πάρουν τη λίστα από την εταιρεία και να δούνε το κάθε εισιτήριο από ποια τράπεζα έχει πληρωθεί. Με βάση το νούμερο, να γίνει μια σχετική αντιστοίχιση. Αυτό λοιπόν ήταν ανίκανοι να το απαντήσουν. Ο αδερφός μου, Γιάννης Βουτσινάς», ανέφερε ακόμη.