Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράφει η θλίψη των οικογενειών που έχασαν τους αγαπημένους τους συγγενείς στην τραγωδία στα Τέμπη.

Συγκλονίζουν οι αναρτήσεις του ηθοποιού Θοδωρή Ελευθεριάδη όπως και του πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής Χριστόφορου Κωνσταντινίδη που έχασαν τις μητέρες τους στο μοιραίο Intercity.

«Σας ευχαριστώ για την στήριξη και τα χιλιάδες συλλυπητήρια που έχω λάβει για την μητέρα μου. Εύχομαι να μην περάσει κανένας άνθρωπος αυτό που περνάει η οικογένεια μου. Στέλνω την στήριξη μου και την αγάπη μου και στις άλλες οικογένειες όλων όσων χάσανε τους συγγενείς τους στο τρένο. Μαμά μου λείπεις» έγραψε ο ηθοποιός Θοδωρής Ελευθεριάδης στο Facebook σε ανάρτηση με φωτογραφία μαζί με τη μητέρα του.

«Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλες ελπίδες. Θέλω να πω δυο πράγματα. Έχω αγωνιστεί με το εθνόσημο στο στήθος μου πάρα πολλές φορές. Αυτό το κατάφερα γιατί από πίσω υπήρχε μια ΜΑΜΑ που για κάθε μέρα, για αμέτρητες ώρες με κρύο, με βροχή, με ζέστη, με δυο παιδιά από το χέρι και ένα στο καρότσι, έπαιρνε δυο λεωφορεία και με πήγαινε για προπόνηση» έγραψε από την πλευρά του ο πρωταθλητής των κρίκων Χριστόφορος Κωνσταντινίδης στο Instagram.