Συγκλονίζει η ιστορία της 42χρονης νοσηλεύτριας που χάθηκε στην τραγωδία στα Τέμπη το μοιραίο βράδυ της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου.

«Μάζευε τα ρεπό της για να πάει στην Αμερική να δει τον σύζυγο και τα παιδιά της», αποκάλυψε η μητέρα της Βάγιας.

«Η Βάγια ήταν εξαιρετικό παιδί. Είχε την οικογένειά της στην Αμερική και μάζευε τα ρεπό της για να πάει να τους βρει. Όταν μιλήσαμε, μου είπε ότι είχαν μια καθυστέρηση και ότι από λεπτό σε λεπτό θα έφευγαν», είπε η μητέρα της 42χρονης νοσηλεύτριας, μία εβδομάδα μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα.

Μιλώντας στο TLive και στην Τατιάνα Στεφανίδου είπε ότι η 42χρονη «ήθελε να πάρει το αεροπλάνο το πρωί για Γερμανία και από Γερμανία να πετάξει για Αμερική». Είχε κανονίσει να πάει για 3 εβδομάδες στην Αμερική για να δει τον σύζυγό και τα παιδιά της. «Ο σύζυγός της είναι διαλυμένος. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει με κάποιον προς το παρόν, δεν μπορεί ούτε να μιλήσει», εξήγησε η μητέρα της.


Μάλιστα, η μητέρα της Βάγιας απάντησε σε δημοσιογράφο της εκπομπής αν ισχύει ότι ο αδερφός της είχε προσφερθεί να τη μεταφέρει με αυτοκίνητο και να μην πάρει το τρένο, λέγοντας ότι «ναι, έτσι ήταν να γίνει».

KHDEIA_1

Η κηδεία της Βάγιας έγινε το Σάββατο 4 Μαρτίου, 4 ημέρες μετά την τραγωδία στα Τέμπη.