Η σταθμάρχης Νέων Πόρων, είναι το πρόσωπο που απέτρεψε μία μεγαλύτερη τραγωδία στα Τέμπη. Έδωσε προτεραιότητα στο μοιραίο εμπορικό που συγκρούστηκε με το Intercity 62 και όχι στον προαστιακό όπου επέβαιναν δεκάδες άνθρωποι.

 Με ανθρώπους από το οικογενειακό της περιβάλλον μίλησε η απεσταλμένη του Star στη Λάρισα Κατερίνα Ρίστα, που βρίσκεται σε προάστιο της πόλης, εκεί όπου μένει η νεαρή κοπέλα.

 Τέμπη: «Άγιο είχα, με φώτισε ο Θεός»

Η σταθμάρχης, 13 μέρες μετά την τραγωδία προσπαθεί να συνέλθει από τα όσα βίωσε εκείνο το βράδυ. Είχε πιάσει δουλειά περίπου 3 μήνες πριν το τραγικό δυστύχημα, όπως είπαν στην Κατερίνα Ρίστα όσοι την γνωρίζουν. Έγινε πρόσφατα μητέρα, ενώ έκανε την εκπαίδευσή της όσο ήταν ακόμα έγκυος.

 Όπως λένε άνθρωποι από το περιβάλλον της, λίγες μέρες μετά την τραγωδία η σταθμάρχης Νέων Πόρων φέρεται να έλεγε: Είχα Άγιο, ο Θεός με φώτισε και δεν έστειλα τον προαστιακό.

  Η γυναίκα είναι κάτω των 30 ετών, όμως παρά το νεαρό της ηλικίας της, η σοβαρότητα και τα αντανακλαστικά της το μοιραίο βράδυ δεν είχαν καμία σχέση με εκείνα του 59χρονου σταθμάρχη.

 Η ψυχολογική της κατάσταση είναι άσχημη και ακόμα προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί και να συνέλθει.

 Όπως είπε ο πεθερός της σταθμάρχη, η νύφη του είναι αγχωμένη και φοβισμένη ενώ όσοι ρωτούν την πεθερά της τους απαντά: «Τι ψυχολογία να έχει... Είναι ακόμα σοκαρισμένη».