Κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας του 20χρονου Βολιώτη φοιτητή του ΑΠΘ, Γεράσιμου, που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

Ο νεαρός φοιτητής είναι ο μοναδικός επιβάτης που σώθηκε από το πρώτο βαγόνι του τρένου.

Από τη μετωπική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, ο Γεράσιμος εκσφενδονίστηκε από το παράθυρο και για τον λόγο αυτό γλίτωσε την έκρηξη και τη φωτιά που ακολούθησε.

Ωστόσο, η πρόσκρουση στο έδαφος του προκάλεσε σοβαρά τραύματα στο κεφάλι, για τα οποία οι γιατροί τον έχουν υποβάλει μέχρι σήμερα σε δύο χειρουργεία.

Στο πλευρό του όλες αυτές τις ημέρες βρίσκονται οι γονείς, οι συγγενείς του, οι φίλοι του, αλλά και όλη η κοινωνία του Βόλου, η οποία προσεύχεται για τον νεαρό.

Ενδεικτικά του κύματος αγάπης και συμπαράστασης στον νεαρό φοιτητή που δίνει μάχη για τη ζωή του είναι τα δεκάδες μηνύματα που δέχεται στον λογαριασμό του στο Facebook, με ευχές να καταφέρει να βγει υγιής από αυτή τη δύσκολη μάχη.


Υπενθυμίζεται ότι τέσσερις είναι πλέον οι τραυματίες από τη φονική σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη που νοσηλεύονται στις ΜΕΘ, ενώ ακόμα επτά άτομα νοσηλεύονται με ελαφρά τραύματα στα νοσοκομεία.

Ειδικότερα, εκτός από τον 20χονο Γεράσιμο, τον μοναδικό επιζώντα του πρώτου βαγονιού, στη ΜΕΘ του «Παπανικολάου» νοσηλεύεται ακόμα ένα κορίτσι, το οποίο είναι σε σταθερή κατάσταση.

Επίσης, σε σταθερή κατάσταση είναι οι δύο τραυματίες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού της Λάρισας.

*Πηγή: magnesianews