Ενώπιον υπόθεσης που χρήζει διερεύνησης βρίσκεται η Εισαγγελία της Λάρισας, καθώς ανήλικη, που τον Οκτώβριο του 2021, που φέρεται να έλαβε χώρα το συμβάν, δεν είχε συμπληρώσει το 15ο έτος της, κατήγγειλε 18χρονο για βιασμό στη Λαμία. Μάλιστα, φέρεται να είπε ότι της έδωσε ουσία που την αναισθητοποίησε. 

Η ίδια, ωστόσο, αποδείχθηκε έγκυος, ενώ φέρεται να βρισκόταν στον έκτο μήνα της. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε κάθε κατηγορία για το περιστατικό ενώπιον του ανακριτή. 

Ζήτησε να υποβληθεί ο ίδιος σε εξέταση DNA ώστε να αποδειχθεί ότι δεν έχει σχέση με το μωρό της κοπέλας, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι συνευρέθηκαν μία και μοναδική φορά σε άλλη ημερομηνία από αυτή που παρουσιάζει η κοπέλα. Τόνισε πως είχαν βρεθεί σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και όχι εκεί που ανέφερε το θύμα, με τις ημερομηνίες να μη φαίνεται να συμπίπτουν με την εγκυμοσύνη της.

Μετά την απολογία του, ο νεαρός αφέθηκε ελεύθερος με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

«Μετά την απολογία του κατηγορουμένου για το αδίκημα του βιασμού ανηλίκου, συμπληρωθέντος του 14ου έτους της ηλικίας του, ενώπιον του κ. ανακριτή Λαμίας και την ενδελεχή επισκόπηση των ισχυρισμών του κατηγορουμένου που αναδείκνυαν τη βασιμότητα των ισχυρισμών του, ότι δεν διέπραξε το κατηγορούμενο αδίκημα ο κ. ανακριτής με τη σύμφωνη γνώμη του κ. εισαγγελέα απεφάνθη ότι ο κατηγορούμενος έπρεπε να αφεθεί ελεύθερος επιβάλλονταν ως μοναδικό περιοριστικό όρο τη μη έξοδό του από τη χώρα, αποδεχόμενος και τα συναφή αιτήματά μας. Επί του παρόντος η έκβαση αυτή με αφήνει κατά το νομικό και ουσιαστικό σκέλος ικανοποιημένη» ανέφερε η δικηγόρος του 18χρονου, Σταματία Τσιρώνη, στην ιστοσελίδα lamiareport.