Στην εξάρθρωση μιας συμμορίας η οποία εισήγαγε λαθραία ποτά από τη Βουλγαρία προχώρησε η ελληνική Αστυνομία. Η συγκεκριμένη συμμορία διοχέτευε τα ποτά «μπόμπες» σε κάβες, mini market, bar και κέντρα διασκέδασης. Συνολικά έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής 21 άτομα, μεταξύ των οποίων και ο αρχηγός της οργάνωσης. Επίσης, αναζητούνται από τις Αρχές άλλα εννέα πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η συμμορία από πέρυσι τον Μάρτιο μέχρι και τώρα εισήγαγε ποτά «μπόμπες» από τη Βουλγαρία. Τα μέλη της συμμορίας χρησιμοποιούσαν φορτηγά τα οποία μετέφεραν νόμιμα προϊόντα στη χώρα μας και μέσα σε αυτά έφτιαχναν ειδικές κρύπτες όπου έκρυβαν τα ποτά «μπόμπες».

Η εγκληματική οργάνωση διέθετε αποθήκες σε Εύβοια και Αττική. Εκεί, αφού τοποθετούσαν ελληνικές ετικέτες στις φιάλες, στη συνέχεια διοχέτευαν τα νοθευμένα ποτά στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλα μέρη της Ελλάδας.

Κατά την έρευνά της η Αστυνομία στις αποθήκες της συμμορίας εντόπισε 19.588 φιάλες αλκοολούχων ποτών και 50.000 ετικέτες επωνύμων αλκοολούχων ποτών. Επίσης, κατασχέθηκε το ποσό των 7.144 ευρώ.

Η Οικονομική Αστυνομία υπολογίζει ότι η συμμορία κατάφερε να διακινήσει περισσότερες από 500.000 φιάλες, πράγμα το οποίο σημαίνει παράνομο κέρδος αρκετών εκατομμυρίων ευρώ.