Οργή προκαλούν τα όσα είπαν στην Ασφάλεια οι κατηγορούμενοι που συνελήφθησαν για τον βιασμό της 14χρονης κοπέλας στη Νέα Σμύρνη.

«Μας είχε πει ότι είναι 17 χρονών. Με τη θέλησή της γινόντουσαν όλα», ισχυρίστηκαν οι κατηγορούμενοι για την 14χρονη, επιχειρώντας να ρίξουν την ευθύνη στην ανήλικη κοπέλα.

Υπενθυμίζεται ότι η ασέλγεια σε βάρος της 14χρονης έγινε σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Μεταξουργείο το βράδυ του περασμένου Σαββάτου.

 Μαστροπός θεωρείται πως ήταν ο Ταχίρ, 29 ετών, παντρεμένος και πατέρας 3 ανήλικων παιδιών. Ο νεαρός άνδρας έμενε στη Νίκαια και τραβούσε βίντεο την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης.

 Ο Δ.Κ. ήταν παρών στο ραντεβού με το κορίτσι. Είναι 25 ετών και πατέρας 2 παιδιών, ενώ κατοικεί στη Μαγούλα. Ο ίδιος είχε αδυναμία να φωτογραφίζεται δίπλα σε περιπολικά και σε.... 50ευρα.

 Ο Ε.Σ., 24 ετών τραβούσε βίντεο την ασέλγεια σε βάρος της 14χρονης. Είναι πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού του Κόσμου».

Παρέδωσε στις αρχές 7 βίντεο και μία φωτογραφία από τη φρίκη που βίωνε η ανήλικη.

 Τι λένε συγγενείς των κατηγορούμενων

«Μίλησα και με το παιδί. Δε νομίζω ότι ο γιος μου είναι βιαστής», λέει αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o πατέρας του Δ.Κ.

Από την άλλη, συγγενής του Ε.Σ. τονίζει πως «είναι ένα παράσιτο, ζει εις βάρος άλλων».

 «Έχει κάνει φυλακή τέσσερα χρόνια για ληστείες κλοπές εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς. Κανένας από την οικογένεια δεν θέλει να έχει επαφή μαζί του εδώ και πολλά χρόνια. Πάντα δημιουργούσε προβλήματα.  Θα έπρεπε να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε! Να μείνει στη φυλακή. Έχει αδερφές, έχει ανιψιές σε τέτοια ηλικία. Πήγε σε ένα κοριτσάκι να το εκμεταλλευτεί. Μόνο αηδία μου προκαλεί αυτός ο άνθρωπος», δηλώνει στο Star.

 Τι συνέβη με την 14χρονη κοπέλα

Το ανήλικο κορίτσι προέρχεται από ένα κακοποιητικό οικογενειακό περιβάλλον. Βρέθηκε σε ίδρυμα της Νέας Σμύρνης μετά από εισαγγελική εντολή, όπως και η αδερφή της.

Το επίμαχο βράδυ, το περασμένο Σάββατο, το κορίτσι ήταν έξω όλη νύχτα και το πρωί, που επέστρεψε στο ίδρυμα, αποκάλυψε σε φίλη της πως ένας ονόματι Ταχίρ της είπε πως θα την εκδίδει έναντι 100 ευρώ.

 Φίλη της κοπέλας το είπε στην κοινωνική λειτουργό και κλείστηκε ραντεβού με τους δράστες στο Χαϊδάρι, όπου αντί για τη 14χρονη αντίκρισαν τους αστυνομικούς.