Ο Δήμος Πειραιά τίμησε και εφέτος την 25η Μαρτίου και συμμετέχει με μια δράση συμβολικού χαρακτήρα στον εορτασμό της εθνικής μας επετείου.

Μετά την παρέλαση τοποθετήθηκε και εφέτος μια μεγάλη ελληνική σημαία στην επιφάνεια της θάλασσας στον Όρμο της Αφροδίτης στην Πειραϊκή. 

Στην παρουσίαση της γαλανόλευκης στην επιφάνεια της θάλασσας, βρέθηκε ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης με την οικογένειά του, η αντιδήμαρχος Εξωστρέφειας, Τουρισμού και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Ανδριάνα Ζαρακέλη και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων Αλέξανδρος Παλατιανός.

Ο κ. Παλατιανός δήλωσε πως η συμβολική ανάπτυξη της ελληνικής σημαίας στη θάλασσα της Πειραϊκής τονίζει το εθνικό αίσθημα απέναντι στο έργο που επιτέλεσαν οι πρόγονοί μας.

Τη διοργάνωση της δράσης είχε η Διεύθυνση Εξωστρέφειας του Δήμου Πειραιά με την συμβολή της Α’ Δημοτικής Κοινότητας, του Συνδέσμου Ελλήνων Βατραχανθρώπων, του Λιμενικού Σώματος, του Ναυτικού Ομίλου Ελλάδος και του Συλλόγου Ερασιτεχνών Αλιέων Πειραϊκής «Ο Άγιος Νικόλαος».

Δείτε εικόνες από την τεράστια ελληνική σημαία στην Πειραϊκή