Τη σκοτεινή υπόθεση του τρομοκρατικού δικτύου στην Ελλάδα που σχεδίαζε να αιματοκυλίσει το κέντρο της Αθήνας, χτυπώντας σε συγκεκριμένο στόχο, επιχειρούν να φωτίσουν οι αστυνομικές Αρχές και η Αντιτρομοκρατική.

 Την ίδια στιγμή, νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τη δράση του τρομοκρατικού δικτύου στη χώρα μας. Ειδικότερα, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε το live News και ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος, στόχος των τρομοκρατιών ήταν να προκαλέσουν πολύνεκρο χτύπημα, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν υπήρχαν και άλλοι στόχοι.

Όπως αποκαλύπτουν τα νέα στοιχεία, πρόκειται για ένα δίκτυο με Πακιστανούς, με τον συντονιστή να μένει στο Ιράν. Το άτομο αυτό είναι 30 ετών και έχει κατηγορηθεί για τέσσερις ανθρωποκτονίες του κοινού ποινικού δικαίου.

 Αυτός βρίσκει άτομα που δεν έχουν ποινικό μητρώο και που δεν έχουν εντοπιστεί από τις Αρχές ώστε να τους χρησιμοποιεί ως πληρωμένους δολοφόνους.

 Σύμφωνα με ορισμένες στιχομυθίες από τα κινητά τηλέφωνα, γίνεται αναφορά κάποιου πλουσίου Έλληνα ή κάποιου αυτοκινήτου. Μάλλον επρόκειτο για ένα τυφλό χτύπημα.

 Σύμφωνα με πληροφορίες, μία επίθεση μπορεί να αφορά και άνθρωπο, μπορεί να βρισκόταν στη Ζάκυνθο ή στη Λακωνία.

 Όπως φαίνεται από τις συνομιλίες, δεν υπάρχει αποστολή όπλων ή ανεύρεση όπλων. Υπάρχει μία αναφορά μόνο πως βρέθηκε άνθρωπος στην Αθήνα που πουλάει όπλα.