To φως της δημοσιότητας κατόπιν εισαγγελικής εντολής είδαν τα στοιχεία ταυτότητας, καθώς και οι φωτογραφίες του 44χρονου προπονητή τάε κβον ντο που ασελγούσε σε ανήλικες στην Ηλιούπολη. Πρόκειται για τον Άρη Δάτσιο του Χρήστου και της Φανής, που γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1979 στο Στεφανέστι Ρουμανίας.





Από την περασμένη Δευτέρα ο προπονητής έχει προφυλακιστεί και σύμφωνα με το κατηγορητήριο βίασε πέντε ανήλικες αθλήτριές του. Σε βάρος του 44χρονου ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Επιβαρυντικά μέτρησε για τον 44χρονο προπονητή το γεγονός ότι φέρεται να είχε πανομοιότυπο τρόπο δράσης για να προσελκύει τα ανυποψίαστα ανήλικα θύματά του.

Ο κατηγορούμενος έκανε τις αθλήτριες να αισθάνονται όμορφα με τους επαίνους του, τις παρέσυρε σε εξατομικευμένες προπονήσεις και τις έκανε να υποκύπτουν στις αρρωστημένες ορέξεις του. Στη συνέχεια, προσπαθούσε να εξασφαλίσει τη σιωπή τους μέσω της ψυχολογικής πίεσης και της δημιουργίας αισθήματος ενοχής.

Οι έρευνες των αρμόδιων Αρχών συνεχίζονται, καθώς ερευνώνται πληροφορίες που θέλουν τον κατηγορούμενο προπονητή να κακοποιούσε σεξουαλικά και μία 15χρονη αθλήτρια μέχρι και πριν από τη σύλληψή του.